Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

szukam miłej puszystej dziewczyny brunetki, wiek 18-22 lata na wspolny weekend .

Polecane posty

Gość wiosenna mgielka
wujek, zamiast deperacko szukac na necie wyjdz do jakiegos pubu, dyskoteki czy ogolnie lokalu gdzie sie bawia mlodzi ludzi i szukaj tam. wybawisz sie a przy okazji moze i poznasz jakas fajna panne.

Gość śledcza
no do ciebie do ciebie;)

Gość śledcza
juz na innym topicu wymiarami sie pochwaliłas...

DO dysotek i pubow chodze zradko bo nie mam z kim raczej..a jesli już to nigdy mi podryw w takich miejscach nie wychodził :(

Gość monalisa23.
Czytam i czytam ten topik i właściwie nie wiem co myśleć. Jestem mlodą kobietą w wieku 24 lat, koncze teraz studia ( w tym roku). Jestem brunetką, powiedzmy okrąglejszą niz inne dziewczyny, ale nie mieszcze sie w przedziale wiekowym 18-22. heeh...wiec odpadam:P..???

Gość wujek-1986ua
ACHA,JESZCZE JEDNO,CHCE ZEBY LASKA MIALA MIEDZY 13 ROKU ZYCIA A 30 ROKU ZYCIA,MOGA BYC TEZ MLODSZE OD 5 LAT DO 30 LAT,CHCE ZEBY LASKA MIALA DUZY BIUST,BYLA BRUNETKA I MIALA BARDZO DLUGIE WLOSYJAK NAJDLUZSZE,ZEBY MIALA DZIECI LUB I TEZ NIE,ZEBY BYLA BARDZO BOGATA,ZEBY MOGLA MNIE SPONSOROWAC,ZEBY ZA HOLET ITP ONA ZAPLACILA A NIE JA,ZEBY MIALA OWLOSIONE NOGI I RECE,ZEBY MIALA SUPER CIPKE I DUZE SUTKI I DUZE CYCUSZKI:)CYCE JAK DONICE:):d MNIAM:)SZUKAM TAKIEJ I CZEKAM CALY CZAS:)A SP[OTKANIE MA SIE ODBYC 1 PAZDZIERNIKA I WCIAZ CZEKAM NA TA JEDNA:)MIEJ WLOSY NA REKACH I NA NOGACH DUZY BIUST DLUGIE WLOSY WIE COTO CZEKAM DALEJ;)

Gość czarna_kama@op.pl
Puszysta, nawet bym powidziała o dużych rozmiarach, szalona brunetka, romantyczna o złotym sercu, pozna meżczyznę z poważnymi zamiarami.

Gość czarna_kama@op.pl
Puszysta 25 latka , szalona brunetka, romantyczna o złotym sercu, pozna meżczyznę z poważnymi zamiarami.

Gość darkladydeath
hmmmmmmmmmm

Gość gość
jestem aneta mam 21 lat zainteresowana prosze o kontakt gg; 10139697 lub anetamatecka@op,pl

Gość gość
Czesc, idealnie sie wpasowuje w twoje ogloszenie :) jak chcesz to napisz 12740285 moj numer gadu

Gość gość
D****i same się zlatują. Wystarczy ogłoszenie...