Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

szukam miłej puszystej dziewczyny brunetki, wiek 18-22 lata na wspolny weekend .

Polecane posty

Gość malenka88
hehe ;):) gdyby nie wiek tez była bym idealna hehe

Gość malenka88
gdzie jest ten co tak poszukuje ??

Gość malenka88
heh a juz myslałm ze na jeden wekeend Ty na drugi ja hehe

To szukaj dalej, ale raczej jej tu nie znajdziesz. Szkoda czasu moim zdaniem, bo to uczuciowe a nie slup ogłoszeń.

Gość kysz kysz
ja jestem brunetka 21 lat, 178 cm, puszysta - ok 87kg, ale jestem zajeta :P

Gość karlitos
kysz kysz to powiedz mi jak wyrwalas faceta bo mnie nikt nie chce;(

Wujcio desperado nie podyma niestety.. Ale hotelik polecam - byłem kilka razy - bardzo fajny, tuz nad wodą... I mają niezłą restauracje hotelową zresztą ze 100 metrow od niego jest inna tez dobra knajpa

Komiczne a co tam dobrego do jedzenia jest :D ???? osttanio spotkalem sie z laska... ktora charakter ma jak dla mnie idealny ale neistety wyjezdza nieldugo do UK ;(

Gość karlitos
wujek to nie narzekaj,bo ze mna nikt nie chce si espotkac

Gość alojza
korzystajac z okazji, ze moj maz jeszcze spi chetnie poczytam sobie o dalszych losach wujka.

Gość alojza
no i jak znalazl sobie wujek kogos na ten weekend?

Gość Brzoza wędrowna
Ale wujek, czemu Ty tak ostro zaczynasz?? Ja rozumiem randka w ciemno, kawa, spacer....Ale weekend w ciemno? Z całowaniem? Z seksem? Żadna "dziewczyna z zasadami" na to nie pójdzie, co najwyżej jakaś lekko biorąca życie niunia żądna przygód. A Ty przecież szukasz miłości, poważnego związku, nie takiego na noc czy dwie, prawda?? Na Twoim miejscu wyluzowałabym trochę. Jesteś jeszcze bardzo, bardzo młody, nie ma co szukać miłości na siłę. Sama Cię znajdzie... Ale Wam, dziewczyny, chciałam powiedzieć, że wujek jest bardzo, bardzo przystojny. Tak się składa, że czasem zaglądam na pewne forum, którego on też jest użytkownikiem i tam sobie mogłam obejrzeć kilka fotek - ciacho, CIACHO!!

wujek1986ua Ty mi na pytanie odpowiedz. Dlaczego miałes mysli samobójcze i czy juz nie bediesz miał?

nie bede no, najwyzej jak bedzie mi bardzo zle to sie napije :O a kawa tez moze byc , nie ma problemu, najlepiej w jakiejs milej przytulnej knajpce.. a milosc nigdy sama nikogo nie znajduje trzeba szukac wszelkimi sposobami..poz atym mlody juz nie jestem mam juz ponad 22 lata

dlaczego mialem - bo odpowiedz jst prosta jak drut- brak milosci, przytulenia bliskosci, ukochanej kobiety nawet na spacer nie mzoan wyjsc do parku bo wszedzie pelno parek....a przelewanie uczuc na samochod czy cos innego juz mnie wkurwia..to taka namiastka szczescia..a iskierka w srecu co pragnie zaplonac zywym ogniem w srecu jednak ciagle sie pali :|

Gość alojza
Wujek, wyluzuj masz dopiero 22 lata i zycie przed soba. Znajdziesz na pewno swoja ukochana ale wyluzuj troche bo szukanie na desperata przynosi czesto skutki wlasnie odwrotne. Milosc wlasnie poznaje sie wtedy gdy czlowiek jej nie szuka.

Gość śledcza
zerknij Wujku na inne topicki...nim jednak umówisz się z którąś z tych panienek...bo mozeż bycz rozcazrowny ""malina w czekoladzie kretyn z Ciebie, ja nigdy w życiu nie zgodziłabym się na sex oralny, to ochydne, a potem tymi ustami by Cię całowała"" ...zabijcie nie wiem z którego to tematu:p

jak czytam te tematy np mam 27 czy 30 lat i nigdy nie mialem dziewczyny.to SZCZERZE W TO WATPIE... :| i dlatego szukam

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
A w innym topiku, wujek, piszesz: "Spotykam się z laską 2 tygodnie i jeszcze ze sobą nie spaliśmy. Czy to jest moja dziewczyna?" Z Ciebie, chłopie, to faktycznie jest romantyk. Wiesz co, dorośnij najpierw, potem się bierz za szukanie miłości.

Gość śledcza
hahahah się dobrali:) ...nie ma jak darmozjady z fantazją przy biurkach ...

Gość śledcza
a ty sie pochwalić przyszłaś czy co:)

Gość kolor nieba
to bardzo ciekwe, romantyczny wieczór we dwoje , Kazimierz jest piekny lubie to miejsce, choć czasemza bardzo przeludniony ale zawsze można znaleść jekieś zaciszne miejsce:D