almaxea 0 Napisano Maj 29, 2008 witam ;) moim problemem są duże wargi sromowe wewnętrzne. Wystają trochę poza wargi sromowe zewnętrzne. Źle mi z tym i coraz częściej o tym myślę. Często unikam bliższych kontaktów z płcią przeciwną. Dodam że jeszcze nie współżyłam. Jestem ze swoim chłopakiem od kilku miesięcy i naprawdę boję się zbliżyć ze swoim chłopakiem. Boję się że po prostu mu się nie spodobają. Że woli całkiem coś innego. Taka bariera psychiczna. Dziewczyny? Macie też taki problem? Naprawdę mnie to trapi. Gdybym uważała że wszystko jest ok to nie byłoby tej okropnej bariery. Trochę wstydzę się zapytać go o to jakie woli bądź co myśli na ten temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anika27 Napisano Maj 29, 2008 dlaczego ludzie robią problem tam, gdzie go nie ma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Katarinaka Napisano Maj 29, 2008 Ja mam też taki problem i również sie krępowałam ;( Chłopak powiedział mi że mam je trochę dziwne i wiem o tym ale nic ... ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach