Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amelia822

Ta niecierpliwosc!

Polecane posty

Gość Amelia822

Ostatni okres miałam 11 maja. Z mezem kochalismy sie 24 maja, wiec tuz przed owulacją. Sprawdziłam okres mam dostac ok. 8 czerwca. Dzis bardzo kłują mnie jajniki. Zwłaszcza jeden, piersi sa nabrzmiale ale nie bola. CZy jest mozliwosc, ze kilka dni po stosunku juz cos wyczywam? Słyszalam, ze czasem sie tak zdarza, ale boje sie nie chce sobie robic nadzieji. Niepotrzebnie. Jutro ide do gina,ale to chyba za wczesnie aby cos juz zobaczyla?? Przepraszam, moze głupie pytania ale juz tak bardzo pragniemy maluszka ;(

Gość kitra
Jasne że za wczesnie, to nie dziala tak od pstryknięcia palcem... Pewnie to raczej Twoja psychika podpowiada Ci objawy niż sa one rzeczywiście, z reguly tak jest przy staraniach... :) zrób test... Po prostu... Lekarz podejrzewam ani nic nie wyczuje podczas badania ani nic nie zoabzcy na usg... no co Ty... 5 dni po domniemanym zaplodniniu... Zrób test za kilka dni...

Gość Amelia822
Ehh no właśnie to czekanie jest najgorsze... staramy sie dopiero dwa cykle.. jak byłam młodsza myslałam, ze łatwo jest zajsc w ciaze... ;( Czyli najlepiej test zrobic 8 czerwca? Czy mozna wczesniej?

Słuchaj,ja zrobiłam test przy obu ciążach 7 dni przed @ i była druga ledwo widoczna kreseczka.....POWODZENIA

u mnie pierwsze objawy pojawiły sie ok. tygodnia po owulacji i zapłodnieniu... test był jeszcze wtedy negatywny...pozytywny dopiero w dzień @... na zwykły test sikany jest u Ciebie jeszcze za wcześnie, ale betę hcg z krwi mogłabys już zrobić jeżeli nie chcesz dłużej czekać... :)

Gość Amelia822
Spróbuje zrobic test 1 czerwca- akurat dzien dziecka ;) Najwyzej zrobie test jeszcze raz 8 czerwca. To juz sie staje moja obsesja. Wciaz mysle o tych tłustych kreseczkach zeby je wkoncu zobaczyc :(

Gość Amelia822
@baderka No własnie tez myslalam o badaniu z krwi. Nie wiem czy w sobote nie wykonam sobie tego badania... czyli beta juz powinna wykazac ciaze?

Gość Amelia822
@jackpot79 Dziękuje :)

beta powinna wykazać ciążę ok. tygodnia do 10-ciu dni po zapłodnieniu... :)