Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mąz niestety

Żona mi powiedziała że jej nie zdobyłem

Polecane posty

Gość to nic dziwnego
jest dokładnie tak, jak piszesz. Ja byłam przez lata zapatrzona w męża, innych mężczyzn po prostu nie zauważałam. Dostrzegłam w końcu, ze on był zbyt pewny mnie i moich uczuć do niego, stwierdził, że jest na 100% przekonany, że nigdy bym go nie zdradziła.Kiedy w mojej obecności po wypiciu kilku piwek zaczął się zalecać do innej kobiety, jakby mnie tam wcale nie było, przysięgłam sobie, że go zdradzę. Zaczęłam flirtować, umawiać się z facetami, ale do niczego nie doszło.....miał rację, nie potrafiłam go zdradzić. W każdym razie teraz nie jest już teraz tak pewny swego. I bardzo dobrze.

Gość mąz niestety
Moja żona mówiąc że jej nie zdobyłem miała na myśli to ,że chyba nie walczyłem o nią z tym jej byłym chłopakiem z którym utrzymywała kontakt po naszym slubie. Po naszym ślubie żona dalej utrzymywała kontakt ze swoim byłym chłopakiem i siedziała sobie często na necie i pisała z nim , czasem do późna w nocy. Gdy jej to powiedziałem że denerwowało mnie to i że wogóle nie mogłem zrozumieć tego jej zachowania, to wtedy mi powiedziała że raczej jej nie zdobyłem tak do końca. I stwierdziła że gdy tak sobie z nim pisała to powinienem do niej podejść ,złapać ją za włosy i odciągnąć od komputera. Wtedy chyba zawalczyłbym o nią i tak do końca bym ją zdobył. Tylko nie rozumiem jak jej nie zdobyłem do końca, to po co brała ślub ze mną .Po co wychodziła za mąz za faceta który ją nie zdobył? decyzje o ślubie podejmuje się będąc pewnym co do drugiej osoby, a widać moja żona nie była mnie tak bardzo pewna. Po prostu nie rozumiem tego .

i czym się przejmujesz? Trzeba było powiedzieć ,że jak miałeś zdobywać skoro to ona za tobą łaziła jak cień :D