BrzuchataBabkaBoża 107 Napisano 10 minut temu Glosujacy na po maja się do mnie nie odzywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 284 Napisano 10 minut temu 3 minuty temu, Pokraka napisał: Pa, jesteś zasłużony dla kraju tym dbaniem o wydajność naszej pracy Zbiera punktu do orderu wzorowego obywatela. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 844 Napisano 9 minut temu 1 minutę temu, miramar napisał: Uwaga: ziemniaki pieczone w ognisku albo w zeschłych łozinach na kartoflisku, golonka duszona w kociołku na ognisku - z dodatkiem kapusty kiszonej, ziemniaków i marchewki. Jagodzianki podawane na ciepło. I rosół! Oczywiście z makaronem własnej produkcji. Plus jajecznica o zjadana na stojąco w porannej rosie. I specjał gospodyni - kapuśniak czyli gołąbki z liści z kiszonej kapusty nadziewanej kiszoną kapustę z kaszą jaglaną i boczkiem. Trzeba mieć do tego zdrową wątrobę. Najmniej pociągający był bimber o smaku kiwi. Dziwne to było ale nie ja go wymyśliłam. Do roboty!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1365 Napisano 9 minut temu 1 minutę temu, miramar napisał: Uwaga: ziemniaki pieczone w ognisku albo w zeschłych łozinach na kartoflisku, golonka duszona w kociołku na ognisku - z dodatkiem kapusty kiszonej, ziemniaków i marchewki. Jagodzianki podawane na ciepło. I rosół! Oczywiście z makaronem własnej produkcji. Plus jajecznica o zjadana na stojąco w porannej rosie. I specjał gospodyni - kapuśniak czyli gołąbki z liści z kiszonej kapusty nadziewanej kiszoną kapustę z kaszą jaglaną i boczkiem. Trzeba mieć do tego zdrową wątrobę. Najmniej pociągający był bimber o smaku kiwi. Dziwne to było ale nie ja go wymyśliłam. I takich wyjazdów to ja zazdraszczam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 284 Napisano 8 minut temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Tylko jedna cwana baba im zrobiła czarny pijar Krajobraz mają bardzo melancholijny - równo jak na stole. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1365 Napisano 8 minut temu 1 minutę temu, miramar napisał: Zbiera punktu do orderu wzorowego obywatela. Od samego prezydenta będzie ten order? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 284 Napisano 7 minut temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Do roboty!!! Jakoś nie mogę. Wpadłam właśnie w trans przypominania sobie, co gdzie jadłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 844 Napisano 7 minut temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: I takich wyjazdów to ja zazdraszczam Ty też do roboty!!! Głodny jestem jak wilk a ten opis mnie przerósł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 259 Napisano 6 minut temu 4 minuty temu, Pokraka napisał: Dokładnie to krowie z domieszka można jeść. Nie capi tak mocno . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 284 Napisano 6 minut temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Od samego prezydenta będzie ten order? Łącznie z transmisją na Kafeterii. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1365 Napisano 6 minut temu 1 minutę temu, miramar napisał: Krajobraz mają bardzo melancholijny - równo jak na stole. U nas też jest jak w mordę strzelił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 284 Napisano 5 minut temu Przed chwilą, Miecz napisał: Ty też do roboty!!! Głodny jestem jak wilk a ten opis mnie przerósł Wyobrażasz sobie taki kociołek pełen aromatycznej golonki. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1365 Napisano 5 minut temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Ty też do roboty!!! Głodny jestem jak wilk a ten opis mnie przerósł Najpierw to się muszę wysikać bo przez pisanie z Wami nie mia lam czasu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 844 Napisano 4 minuty temu Przed chwilą, miramar napisał: Wyobrażasz sobie taki kociołek pełen aromatycznej golonki. Już wyszedłem z caffe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 259 Napisano 3 minuty temu 5 minut temu, miramar napisał: Uwaga: ziemniaki pieczone w ognisku albo w zeschłych łozinach na kartoflisku, golonka duszona w kociołku na ognisku - z dodatkiem kapusty kiszonej, ziemniaków i marchewki. Jagodzianki podawane na ciepło. I rosół! Oczywiście z makaronem własnej produkcji. Plus jajecznica o zjadana na stojąco w porannej rosie. I specjał gospodyni - kapuśniak czyli gołąbki z liści z kiszonej kapusty nadziewanej kiszoną kapustę z kaszą jaglaną i boczkiem. Trzeba mieć do tego zdrową wątrobę. Najmniej pociągający był bimber o smaku kiwi. Dziwne to było ale nie ja go wymyśliłam. Tak, to do mnie przemawia. Ognisko i pieczone ziemniaki, jajecznica jedzona na stojąco w porannej rosie też Tylko ten bimber nie dla mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 259 Napisano 1 minutę temu Miłego reszty dnia Wam życzę:) 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 284 Napisano 1 minutę temu 4 minuty temu, Pokraka napisał: U nas też jest jak w mordę strzelił U mnie też. Nie licząc skarpy nadwiślańskiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 284 Napisano przed chwilą 4 minuty temu, Pokraka napisał: Najpierw to się muszę wysikać bo przez pisanie z Wami nie mia lam czasu Totalna synchronizacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach