Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona trochę

Bardzo skąpy okres przy tabletkach,też tak macie dziewczyny?

Polecane posty

To pierwsze opakowanie.Niby mam okres ale jaki skapy matko,wszystkie objawy jakby sie zmniejszyly,ból brzucha wszystko. Dziewczyny powiedzcie czy tez tak macie pleaase :(

Gość Totalna panikara
Ja tez tak mam. Jesli biore 3-4 opakowania tabletek bez tygodniowych przerw, okres jest taki normalny, trwa 5-6 dni. Jak robie przerwe po 1-2 opakowaniach, to jest to taki mini okres. A mnie oczywiscie odbija i panikuje, ze wpadlam. Sama mam juz czasem siebie dosyc. Ze tez faceci nie maja takich problemow, tego im zazdroszcze...

a czytała która ulotkę? Bo tam jest jasno napisane, że to normalne objawy

rozumiem,czytalam ale oczywiscie z psychologicznego punktu widzenia wydaje mi sie to nienormalne,nie wiem podejrzewam ciaze albo cos.3 dzien wyglada jak plamienie doslownie.lece na wkladce...

Gość hjhjjj
tak,taki skąpy okres jest normalny..dziewczyny,a ja teraz tak panikuje, bo wzielam 1 opakowanie, zrobilam przerwe 7 dniową, wzielam drugiie opakowanie, pojawil sie okres normalnie, zrobilam miesieczną przerwe, pojawil sie okres i wzielam tabl. po 5 tej sie kochalam, i teraz mam obawy ze jestem w ciazy,chociaz to nie mozliwe,ale obawy zawsze..

Gość kjbkjhkh
hjhjjj: moemnt zrobiłaś przerwę miesięczną = odstawienie, jeśli po przerwie zaczełaś brać od 1 dnia okresu (zakładam jednofazówki) to wszystko jest ok:-) objawy ciążowe? hmm... nabrzmiałe piersi, poranne młdości itp - w ulotce pisze, że pierwsze 3 miesiące można tak mieć:-)

Gość Totalna panikara
Po tej miesiecznej przerwie wzielas tabletke w pierwszy dzien okresu czy w pierwszy dzien PO okresie? Bo to roznica...

dziewczyny wyluzujcie!!! przeciez wlasnie tabletki daja ten komfort, ze miesiaczki staja sie mniej obfite niz zawsze, oraz nie ma sie takich bolów, nie wiedziałyscie o tym? ginekolog zapisuje pigulki dziewczyna, ktore np. nie wspolzyja, aby wlasnie wyregulowal im sie cykl, aby nie byl taki dlugi i obfity, aby nie mialo sie takich bolow, zmnijeszyl tradzik itd, itp - oczywiscie nalezy sie wczesniej skonsultowac z ginem jaki ma sie ewentualny problem, bo to nie cukierki :) ani witamina C

---> hjhjjj nie mozna robic takich manewrow, jak napisals, jesli bierzesz pigulki, to je bierzesz, a nie raz tak, raz nie, jezeli sie odstawia to na minimum 3 miesiace! - a tak na wlasne zyczenie rozwalasz sobie swoj cykl

PS --->hjhjjj nie musisz byc w ciazy, ale potem takie dziewczyny jak Ty pisza ze tabletki anty, sa do du*y - a poprostu nie potrafia ich odpowiednio zarzywac, ile razy ma sie powtarzac, ze to nie sa jakies cukierki

Gość vitta
czytajcie ulotki! w czasie brania tabletek nie ma się normalnego okresu tylko "krwawienie z odstawienia", które jest czymś zupełnie innym niż naturalna menstruacja! a skoro tak, to nie można go porównywać do normalnego okresu, dlatego też zupełnie inaczej się to krwawienie odczuwa

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci