Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co co co a co

Suknia a okulary

Polecane posty

Gość o co co co a co

dziewczyny wklejajcie zdjęcia sukien, które będą pasować do okularów. Mama mi mówi, że beza odpada..o masakra więć juz kompletnie jestem skołowana i nie wiem, co będzie pasować. A okularki mam delikatne, lekko prostokątne bez oprawek na dole a na górze tylko cieniutka czarna

z tego co wiem, to suknie dobiera sie do swojej figury, a nie oprawek, koloru oczu czy gaci a nie daj skarpetek, i nie jak niektore dziewczyny, juz do zakupionych dodatkow, typu buty:/

Gość a kupże sobie soczewki

Gość rada rada rada rada
Po prostu wez sobie okulary i udaj sie do salonu sukien slubnych i sama zobaczyc w ktorej ci jest do twarzy ....I pamietaj Nawet PANNA MLODA W OKULARACH WYGLADA SWIETNIE a tym bardziej jak masz delikatne oprawki.

pierwsze słyszę żeby dopasowywać suknie do okularów:-) ja nosze na co dzien okulary, a sukienkę dopasowywałam do figury:-)))

Ja niestety idę bez okularów. Nie podobało mi się gdy moja koleżanka była na ślubie w okularkach. Moje są niby bardzo delikatne, bez oprawek wokół szkieł ale mimo to nie podoba mi się jak w nich wyglądam. A te błyski od fleszy aparatów to już koszmar. Idę ślepa bo soczewek nie moge już nosić. Nosiłam 2 lata, do momentu, gdy z powodu soczewek zaczęła mi się odklejać rogówka....