Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upurupuu

im wiecej cwicze ...

Polecane posty

Gość upurupuu

dziewczyny wy tez tak macie??im wiecej cwicze i bardziej dbam o cialo tym bardziej robi sie ono galaretkowate , uwidacznia sie cellulit Dlaczego tak sei dzieje i co mam zrobic w tej sytuacji??dzieki za odp.

Gość może wykonujesz źle lub
nieodpowiednie ćwiczenia i używasz kosmetkyów nieodpowiadających Towjej skórze.Od ćwiczeń powinno się robić jędrne cialo a nie galaretowate:o

Gość upurupuu
czy ktos mi jeszcze odpowie??

pewnie po prostu chudniesz...widziałaś takich chudzielców z celulitem?organizm się broni jak może:)ale nie ma co się poddawać!może basen?to bardzo dobrze ujędrnia.i kremy ujędrniające 2 razy dziennie wklepuj.I to nie muszą być jakieś super ekstra kremy.Ja jeszcze sobie pod prysznicem masaż robię tą gąbką do celulitu i naprawdę po 4 miesiącach jest różnica:)powodzenia

Gość lolusiaaa
jakie kremy uzywacie? ja serum na cell daxa ale tak mnie mrozi ze nie moge zasnac... I jak w tym wszystki uzywam balsamow brazujacych?

Gość ale o co chodzi wam
chudniesz, skóra robi się sflaczała bo nie jest opięta na tłuszczu jak przedtem tak już jest niektórzy po schudnięciu mają jędrną skórę a inni mają jej namiar i tak smętnie zwisa może schudłaś zbyt szybko i skóra nie nadązała z obkurczaniem się a moze miałaś nieracjonalną dietę, pół głodówkę, za mało kalorii, za mało białka itp

Gość ale o co chodzi wam
cwiczyc to trzbe tak by wzmacniac mięśnie, może większosc cwiczen które wykonujesz to aeroby czyli spalają tłuszcz ale nie budują mięśni