Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamil11359

Jak odzyskać kobietę mojego życia?

Polecane posty

Gość Kamil11359

W moim życiu jest pewna kobieta, kiedyś bardzo się przyjaźniliśmy… i pewnego pięknego dnia trafiło nas… zaczęliśmy ze sobą być… była to piękna miłość zrodzona z prawdziwej przyjaźni… ale ta bajka niestety nie kończy się szczęśliwie bo po prawie 3 latach rozstaliśmy się… powód tak naprawdę nie jest ważny bo to złożona sprawa… życie nas przytłoczyło (zwłaszcza mnie) co doprowadziło do wspólnej depresji której nie przetrwaliśmy… ja zniknąłem na rok (zero kontaktu) może to wydać się głupie ale uważam że jeśli się kogoś naprawdę kocha to najcenniejszą rzeczą jaką można mu dać jest wolność… i po roku odezwałem się do niej… była mi za to wdzięczna i powiedziała że zachowałem się jak prawdziwy facet, bo ona mogła się w tym czasie otrząsnąć i teraz jest szczęśliwa… ale ja przez ten rok nawet przez chwilę nie przestałem jej kochać… teraz spotkaliśmy się kilka razy i ona zakłada że znowu będziemy się przyjaźnić… spotyka się z kimś (nie są jeszcze razem) ale mnie traktuje jak kumpla… a prawda jest taka że nie wyobrażam sobie życia bez tej kobiety!!! I nie wiem co mam robić żeby ją odzyskać? Przez rok próbowałem sobie wmówić że to koniec… Ale w życiu są pewne rzeczy na które zupełnie nie mamy wpływu… KOCHAM JĄ i muszę ją odzyskać!!! Jakie mądre rady macie dla mnie?

powiedz jej prawde czyli to co tu napisales ze dalej kochasz i kochales!!!!!!!!!! prawda najwazniejsza nie ma co sie czaić

Gość babay
nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki.

Gość Kamil11359
Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki bo nie da się wejść dwa razy do tej samej... upłyneło sporo czasu więc napewno nic nie bedzie tak samo... nie moge jej wszystkiego powiedzieć bo boje się że zacznie mnie unikać... a tak mam chociaż z nią dobry kontakt i jakieś pole do działanie (tak mi się wydaje) tylko że nie wiem co robić...

Gość A ja Ci powiem bo ja wiem
Kamilu,ze taka miłośc bedzie trwała.Ja to wiem!Kocham już ponad 10 lat i On wie,tylko,ze ma poukładane zycie.Nie spotykamy sie,nie mamy kontaktu,ale ciągle jest,jest blisko,mimo,ze tak daleko.Zdobywaj Ją,zaskakuj,bądz miłym i wspaniałym człowiekiem.Jezeli i Ona pragnie to bedziecie razem ,mimo wszystko!

Gość Kamil11359
Wiem że ta miłość będzie trwała... ale zdobywanie jest teraz dla mnie bardzo trudne, mam chyba najgorszą pozycję startową nie dość że były... to jeszcze przyjaciel... ona zna mnie na wylot nie wiem czy ja Ją jeszcze będe w stanie czymś zaskoczyć (pomysły są ale...)