Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Bezsens kobiecego orgazmu.

Polecane posty

sorry, jeżeli wtrąciłam nie na temat, ale nie było mnie chwilę i nie czytałam

retro, skoro sex z panami jest "fe" to bzyknij się z jakąś panienką- serio, bedziesz miała chociaż porównanie:D

retro a teraz dowalasz sama sobie- naprawdę uwazasz że każdy facet chce od ciebie tylko sexu i ma cię za łatwa pannę????? nigdy nie przyszło ci do głowy, że ktoś mógłby ciebie pokochać ??

no fakt chyba znowu wyszłam poza konwencję

pola - nie ma roznicy w odczuwaniu orgazmu z wiekiem - to kwestia partnerki, dlugosci stosunku, umiejetnosci kobiety, a nie wieku

PLATONICZNY ZWIąZEK???? brrr... nie, dziekuję, miałam. to znaczy nie platoniczny do końca, ale bez penetracji własnie. 3 lata. Dlatego nie zaliczam tego pana jako mojego trzeciego partnera seksualnego, ale partnerem zyciowym był. ten związek był źródłem postępującej frustracji, i ostatecznie odeszłam. nie wmawiajcie mi że mam fizyczne obrzydzenie do facetów. Tak nie jest. dałabym dużo za dobry seks. jak każdy zresztą.

retro, skoro sex z panami jest "fe" to bzyknij się z jakąś panienką- serio, bedziesz miała chociaż porównanie to już było. Nuda.

czyli wiadomo- retro, ty po prostu nigdy z facetem orgazmu nie miałaś:D

nigdy nie przyszło ci do głowy, że ktoś mógłby ciebie pokochać ?? przyszło:) i włąsnie na to czekam:):)

retro to ja polecam ci niestety tylko wyzwolone sex party- gdzie każdykażdego w wiadomym celu- tam nie trzeba się nad niczym zastanawiać i tworzyć teorii na wszelki wypadek dodam że ponieważ niestety jestem z tych nrmalnych nie miałam potrzeby uczestniczyć i nie wiem co straciłam

Retro, powiedz mi. Czy Ty kiedykolwiek czulaś do jakiegos faceta taką chcicę.. że miałas ochotę dorwać go w pierwszym lepszym miejscu??? Żejak patrzyłaś na niego to było Ci aż słabo z pożadania?

retro- ok to pytanie:) jak wyobraższ sobie zaloty faceta który jest w tobie zakochany?? tak żeby nie wyszedl na samca z nabrzmiałym penisem a jednocześnie nie był cipą opisz- może ktoś przeczyta może się zastosuje

zyli wiadomo- retro, ty po prostu nigdy z facetem orgazmu nie miała to też już było.

OK, moja ciekawość została po czesci zaspokojona (mam nadzieję, że będę miała jeszcze okazję w życiu kogoś podpytać ;-) ) właściwie to nie wiem dlaczego nigdy wcześniej się nad tym nie zastanawiałam :-)

Retro, powiedz mi. Czy Ty kiedykolwiek czulaś do jakiegos faceta taką chcicę.. że miałas ochotę dorwać go w pierwszym lepszym miejscu??? Żejak patrzyłaś na niego to było Ci aż słabo z pożadania? nefka jak ja mam chcicę na faceta to tylko i wyłacznie taką:) innej nie uznaję:)

ak wyobraższ sobie zaloty faceta który jest w tobie zakochany?? ike nie wiem zresztą wcale żadnych zalotów nie oczekuję wole jak wszystko się jakoś tak samo dzieje, bez podchodów. Grę i kiepski podryw wyczuwam na kilometr.

"jak ja mam chcicę na faceta to tylko i wyłacznie taką innej nie uznaję" pytanie brzmiało, czy MIAŁAS chcice a nie czy jesli masz chcice to taką... Twoja odpowiedź nie wyjasnia czy czułas kiedys takie pożądanie

tak bo jak podryw to tylko kiepski.........

oczywiście że czułam. fakt, że było dość upakarzające...:)

nie nooooooooo cfnijmy się do orgazmu palcowego- jednak w takiej sytuacji trzeba mieć porządną chcice

"zresztą wcale żadnych zalotów nie oczekuję wole jak wszystko się jakoś tak samo dzieje, bez podchodów. Grę i kiepski podryw wyczuwam na kilometr." nawet, jesli takowych nie ma

I własnie Twoja wypowiedź potwierdza moje zdanie. Co do diabłajest w tym upokarzającego?? a co, nie upokarza cię to że masz ochotę ściagnac majtki na środku ulicy na widok jakiegoś faceta..?? bo mnie na przykład tak.

ike----> "..wyobraższ sobie nagrody w dziedzinie ginekologii- nagroda bywalca kupnego" Dobrze, że nie sprzedajnego :o :P :classic_cool:

"Co do diabłajest w tym upokarzającego??" czy gdybys czula silny pociąg fizyczny do... powiedzmy naszego byłego premiera Jarka, dobrze bys sie z tym czuła?