Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Bezsens kobiecego orgazmu.

Polecane posty

komiczne omg :D:D ja Ci nie wykładu nie dawalam! myślałam, że się pomyliłam a Benjamina zapytałałam:P Ty widzę tylko lubisz jak się mile łechta Twoje ego więc, ok przyznaję boski Apollo, super kochanek a ja o seksie tylko czytałam 😭 😭

ee tam to juz wole bez niesmaku :-D ma byc pełnia szczescia i zadowolenia:-D

Gość to ja chyba tez jestem dziwna
to ja chyba tez jestem dziwna, bo.... miałam seks dwojakiego rodzaju....z facetem, który podobał mi się fizycznie, owszem było fajnie, przyjemnie, po nie było o czym gadac, ale nic...doznania dla ciała przednie. ciało ukojone. i miałam seks z facetem, który mnie uwiodł intelektualnie(i fizycznie tez się podobał)...i tego nawet nie umiem opisac. inie chodzi o to, że mogłam z nim gadac o Freudzie jesli juz mowa onim tutaj...w czasie seksu myslałam, ze umrę, ze zemdleję, poządanie było tak niewyobrazalne....juz w trakcie rozmowy z nim miałam ochotę rozchylic uda...:P:D... dziś juz wiem, że do super seksu potrzeba mi fascynacji osobą. całą. nie tylko cialem. tak mam.

Malutaa - Boski Apollo gustował w równej mierze młodych chłopcach co i kobietach :P wiec troche szacunku... Ale moze teraz jakies porady dotyczące sexu z dziedziny lamaizmu? albo filozofii szinto? Uwielbiam, gdy jako wyrocznie życiową przedstawia mi sie twierdzenia łysych gości w luźnych ciuchach, ktorzy zajmują sie rozmyslaniem i wpieprzaniem suszonej szarańczy z kiełkami, a najbardziej emocjonującą czynnością w ich życiu jest wyprawa raz w tygodniu zainicjowana w celu podlania grządki z jakimś zielskiem i przyniesieniu dzabana wody z rzeki :)

to ja chyba tez jestem dziwna nie jesteś, dziwna jesteś normalna :) kolorowa orgazm nie daje szczęscia:) to tylko przepływ biologicznej energii, mozna być szczęśliwym bez orgazmu i nieszczęsliwym z orgazmami;)

Gość ja bo ja
ja tez tak mam to moze jestesmy dziwne razem (yay ale fajnie;p) a moze to jednak normalne;]

Kobiety - nie stosujcie analogii waszego odczuwania sexu do naszego... Róznice są znacznie (choc tez nie u wszystkich kobiet)

"to tylko przepływ biologicznej energii" juz jest dobrze!!! dorzućmy buddyzm tantryczny i bedzie gitara :P

Komiczne przestań się nabijać bo nic o nich nie wiesz, ani co wnoszą do świadomości ludzkosci. Ze wszytkimi geniuszami za zycia tak było. Nie emocjonuj się tak, orgazm fizyczny to naprawdę nic wielkiego.

a wy jeszcze o orgaźmie:)

to ja chyba tez jestem dziwna Nie jesteś dziwna tylko bardzo ci się wyćwiczył staw, który pozwala ruszać ciałem w rytm rozkazów mózgu. Jednak dominuje pogląd przeciwny - wystarczy mieć notes z darmowymi numerami "do czech" czyli kasa, boska budowa ciała i umiejętność sprzedaży bzdetów.

wiec nie jestem dziwadłem?:D o chwała.... powiem Wam, że gdy dotykał mnie ten pierwszy facet byłam podniecona, ot tak zwyczajnie fizycznie. ale gdy dotykła drugi-płonęłam, no cholera, nie umiem tego opisac, wystrzał w kosmos po prostu. patrzyłam na niego, on mówił, ja mówiłam, rozmowa płyneła, aż po niedługim czasie naszych wynurzeń myslałam juz tylko o tym, żeby dokonac na nim szybkiego gwałtu:D.sama fizycznośc to dla mnie za mało. a męzczyznom najczęsciej wystarczy własnie sama fizycznośc:)jak bardzo, bardzo się roznimy.....

malutkaa wiem o nich tyle, ze ich emocje, ich odczuwanie nie ma nic wspolnego z emocjami i odczuwaniem zwyklego czlowieka i dlatego ich rady, ich mądrosci są cenne ale tylo dla takich jak oni, bo przecietnemu zjadaczowi chleba do niczego sie nie przydadzą...

"Nie jesteś dziwna tylko bardzo ci się wyćwiczył staw, który pozwala ruszać ciałem w rytm rozkazów mózgu." ale to zle,czy dobrze????:)

Komiczne powiedz mi co ma wspólnego z orgazmem buddyzm tantryczny?

\"ale gdy dotykła drugi-płonęłam, no cholera, nie umiem tego opisac, wystrzał w kosmos po prostu. patrzyłam na niego, on mówił, ja mówiłam, rozmowa płyneła, aż po niedługim czasie naszych wynurzeń myslałam juz tylko o tym, żeby dokonac na nim szybkiego gwałtu .sama fizycznośc to dla mnie za mało.\" Znam to. Dodam więcej: czasem facet tak umie i tak potrafi zakręcić, że jego fizycznosć przestaje mieć znaczenie.

\"ale to zle,czy dobrze????\" sama sobie odpowiedz, i to jedyna słuszna odpowiedź. dla mnie człowiek to wielka tajemnica i seks też, nie na darmo piszą o nim w legendach, zerwaliśmy jabluszko .. zaczęła się ewolucja .. i na nim skończymy gdy go przekroczymy.

coś nowego Retro? Nic nowego pod słońcem, czarownico....:) 🌻

"Dodam więcej: czasem facet tak umie i tak potrafi zakręcić, że jego fizycznosć przestaje mieć znaczenie." a ja znam to:)...coż ja poradzę na to, że podnieca mnie mózg?:D. ale, żeby nie demonizowac, na jego rozchylone po męsku uda tez łapczywie patrzyłam, co nie przeszkadzało mi w analizie Ulissesa:D no więc odpowiadam sobie- to dobrze:). i nie chodzi o to, żeby dorabiac do seksu wydumaną ideologię. nie. seks jest popędem, potrzebą fizyczną. ale jesli ja zechcę, mogę i potrafię to czemu nie miałby byc dla mnie akurat czymś więcej jeszcze?:). i co wazne...nie czuje sie przez to ani gorsza, ani...lepsza. po prostu my ludzie przezywamy to wszystko roznorodnie i tyle:)taka refleksja.

to ja chyba tez jestem dziwna Dla faceta, który "robi to z głową" - to jak najlepiej:) A jak i tobie się podobało... bajka po prostu i to z filozoficzno-fizycznym morałem. ------- retro "Dodam więcej: czasem facet tak umie i tak potrafi zakręcić, że jego fizycznosć przestaje mieć znaczenie." Przez początkowe dwa tygodnie. Potem "zakręcona" przytomnieje i rozgląda się za 20cm penisem.

malutka---- to ze mozna byc szczesliwa bez orgazmów to wiem, chodzi mi raczej o samą konkretną sytuacje

Potem "zakręcona" przytomnieje i rozgląda się za 20cm penisem. Serio! zakrztusiłam się! SZUKANIE ty MUSISZ żartowac! albo masz zły dzień.

Dodam więcej: czasem facet tak umie i tak potrafi zakręcić, że jego fizycznosć przestaje mieć znaczenie dla mnie niestety nie, moze na krotki czas, jednak fizycznosc z intelektem powinna wspolgrac, dla osiągnięcia odpowiedniego poziomu zadowolenia i spełnienia

jednak fizycznosc z intelektem powinna wspolgrac, no ok, ale ta fizycznosc to jednak raczej chyba nie jest 20 cm penis?? szukanie przeparabolizował:)

mi naprawde wystarczy jeśli facet jest czysty , w kwestii szumnej fizycznosci. i uważam że większość kobiet spokojnie by się tym zadowoliła. w kwestii fizyczności , powtarzam.

i mnie tez się tak wydaje....że mężczyzna moze duuuzo nadrobić osobowoscią....a kobieta już niestety nie. jesli nie jest odbierana jako atrakcyjna fizycznie, to chocby miała 10 fakultetów i fascynującą mentalnośc....lipa.