Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

100krocia

Espiro city czy chicco multiway??

Polecane posty

Który wózek wybrać? Jakie są ich wady i zalety. Szukam wózka - parasolki którym dam radę jeżdzić po lesie, czy polnej dróżce.

Gość też własnie szukam wózka
zastanawiam się czy nie kupić najperw gondoli a później spacerówki. Nie chce tez wydawać dużo pieniędzy na wózek. Polecicie cos fajnego do 1000zł jesli chodzi o wielofunkcyjny, alebo jakies dwa tańsze

Sama chciałam kupić Chicco Multiway (M) - tylko że ja się uparłam konkretnie na kolor Topazio czy jakoś tak - taki błękitny - i ciągle mnie zbywali że jest w ofercie ale nie ma na magazynie (dziwne nie?) i że mam poczekać jeszcze tydzień, dwa itd. i w końcu kupiłam Espiro City (EC) - taki granatowy - jako dodatkowa spacerówka i tak - EC ma miękką barierkę której nie musze coraz odpinać przy składaniu - M co raz musiałabym ją ściągać - EC ma tą barierke oryginalną na dobrej wysokości - do Multiwaya można dokupić dodatkową ale jest ona montowana tak nisko że bez jej odpiecia w sklepie nie umiałam syciągnąć małego z wózka - oba wózki mają w kompletach uchwyt na kubek, folię przeciwdeszczową, ochraniacz na nogi - w Multiway na daszku jako dodatkowa ochronka jest taka folia co obawiam się mój Urwis by ją poprostu wyrwał w Espiro jest materiał - Kosz w Espiro jest z takiej siatki - no tu przyznam że się nie popisali. - w Espiro na budce masz dwie kieszonki w Multiwayu nie - rączki - i tu i tu dość wysokie ale w Epsiro są plastiki a w Multiwayu pianka - pianka byłaby z pewnością wygodniejsza.. - do Espiro nie da się dokupić oryginalnej torby w kolorze wózka - ja doczepiam taką małą termotorbe z Papsi i jest ok - nie wiem czy Chicco robi coś w kolorach wózka - podobno Chicco są teraz dość awaryjne, ale Epiro City robi Baby design więc u nich z awaryjnością też bywaja nie najlepiej - gwarancja na rok i tu i tu tak suma sumarum wychodzi na jedno - powiedziałabym że pół na pół :D

Dzięki za opinie. Szukałam dzisiaj w sklepach, ale niestety ani jednego, ani drugiecho chwilowo nie mają.

Gość opa
uppp, mnie też to interesuje

o jejciu, ałśnie wyczytałam, że city waży 11,5kg. Wcześniej na allegro widziałam 9kg. To jest za ciężko. Zostaje multiway.

100krociu - w mulitiwayu sprawdź pasy bo i na forach polskich i na angielskich reviewsach pojawiało się stwierdzenie że są one krótkie i dziecko zimą trudno \"zapakować\", poza tym coś tam z tym pasem krocznym było nie halo - źle wszysty i za krótki bodajże. Przyjrzyj się temu wózkowi uważnie przed zakupem. Pozdrawiam!