Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznie złaaa żona

olał moje imieniny

Polecane posty

We wtorek ostro pokłóciłam sie ze swoim mężem. Wczoraj miałam imieniny, myslałam że mnie przeprosi i przyniesie kwiaty, a on mnie olał. Nadal sie do mnie nie odzywa, choć to ja jestem na niego obrażona. Poradźcie co byście zrobiły na moim miejscu!

Gość nic bym nie zrobila
ja czesto zapominam o roznych rocznicach itp... W moim zwiazku to on zawsze pamieta, a ja robie za sklerotyczke. Ale nigdy sie na mnie o to nie obraza, za co mu wdzieczna jestem ;)

Gość Wyluzuj Magda
chciałaś kwiatka było się nie kłócić z mężem :P

ale on pamiętał, tylko specjalnie mnie tak potraktował. Jestem strasznie zła!!!!

Gość ja bym wziela rozwod

Gość nic bym nie zrobila
skad wiesz ze pamietal? A poza tym moze sie bal... Ja sie boje, jak moj jest obrazony,. I wtedy cicho siedze, nie odzywam sie, do czasu jak mu nie przejdzie ;)

Gość PANNA TEZ MAGDALENA
ja tez mialam wczoraj imieniny i tez nie dostalam zadnego kwiatka od faceta,nawet nie dostalam cieplego slowa...tylko zyczenia smsem..

Gość zyczenia to nie cieple slowa
?? czepiacie sie :O

też miałam wczoraj imieniny i mój mąż też o nich zapomniał :P cóż, trudno

wiedział, bo przyszła do mnie teściowa, i znajomi dzwonili.

a ile jesteś po ślubie? Ja dopiero pół roku i już mnie olewa. Mam tego dodyć :(

Gość fioletowa niezapominajka
Witajcie Magdalenki! Ja też miałam wczoraj imieniny i dostałam od mojego Sloneczka piękne kwiatki i ulubione czekoladki. To się nazywa FACET! A ja do niego taka niedobra czasem jestem a on taki kochany..Macie pecha kobitki, jak facet nie zrujnował się nawet na głupiego kwiatka na imieniny czy urodziny to znaczy że już się o Was nie stara...

Gość Wyluzuj Magda
przynieś dzisiaj z pracy bukiet konwalii :) Bez słowa ustaw do na stole w wazonie. Niech się domyśla od kogo :P

Gość PANNA TEZ MAGDALENA
Tak,bo o wiele cieplejsze zyczenia dostałam od kolegów i koleżanek którzy się trochę wysilili a nie tylko na "wszystkiego najlepszego". Niezapominajka-fajnie masz..

dobry pomysł z tymi kwiatami, ale w tej chwili jestem na macierzyńskim

Gość PANNA TEZ MAGDALENA
hehe,też o tym myślałam, ale nie zrobię tego, takie gierki nie dla mnie. Cóż, trudno,trochę to przykre że nawet na kwiatka nie "zasłużyłam" ale cóż,widocznie tacy są mężczyźni...Niektórzy...

ja 3 lata po ślubie :) ale nie to , że sie nie stara po prostu w jego rodzinie sie imienin nie obchodzi. on nawet nie wie kiedy ma swoje

Bo faceta trzeba sobie wychować drogie imienniczki! Jeśli pozwalacie mu na to żeby tak Was traktował to nie żalcie się potem że nawet na kwiatka się nie zrujnował. Powiedziałyście swoim ukochanym że się zawiodłyście bo nawet kwiatka nie dostałyście ani ładnych życzeń? Powiedziałyście że oczekujecie innego traktowania, więcej starań?

nie chodzi mi o prezenty czy coś Chodziło mi o głupiego kwitaka i słowo przepraszam.... zawiodłam sie...

Gość PANNA TEZ MAGDALENA
NIEZAPOMINAJKA-A jak sobie "wychowac"-co to znaczy? Nie powiedziałam mojemu facetowi że się zawiodłam.Nie mam jakoś specjalnie doła z tego powodu, nie przejmuję się,ale co mam mu powiedzieć-że kochanie mogles mi kupic kwiatka? Bez sensu,to jest jak proszenie sie.

Mój ukochany nie wie kiedy mam imieniny! I nie płaczę. Właściwie sama nie wiem kiedy mam imieniny-mam niezbyt powszechne imię. Pamięta zawsze o urodzinach, to wystarczy wg mnie:)

Tak,ja bym powiedziała wprost że liczyłam na kwiatka z okazji imienin.Szczerze i otwarcie.

w ogóle robicie z tego jakiś mega problem :D nie macie większych?

Gość PANNA TEZ MAGDALENA
To Ci gratuluje żebyś powiedziała,ja jakoś nie umiem.Jestem szczera ale coś takiego nie przejdzie mi przez gardło-przecież to by wyglądało jak proszenie się, on pewnie by powiedział że się czepiam i szukam dziury w całym.Tylko zrobiłabym z siebie idiotkę-co o tym myślicie kobity?

MAGDALENA-jakby Ci powiedział że się czepiasz to znaczy że to kawał gnojka! Głupią czekoladę za 2 złote mógł kupić jak nie ma kasy na kwiatka! No ludzie,babki ,pozwalacie się tak traktować?

Gość Paulinka paulinka paulina
a ja mialam imieniny w poniedzialek i tez dostalam kwiaty od faceta,nie wyobrarzam sobie zeby nie dostac nic

Gość e tam....
"we wtorek ostro pokłóciłam się ze swoim mężem" tak napisałaś... nie dziw się, że nie złozył Ci życzeń. Czekałaś na to, że Cię przeprosi o on uważa, że Wasza kłótnia to nie jego wina, że to Ty powinnaś jego przeprosić. Nie napisałaś o co sie pokłóciliście... zresztą to nie ważne jest... On nie czuje się winny, nie chce pierwszy zrobić gestu... cóż, faceci tacy są :P(

Gość Paulinka paulinka paulina
No ale jednak wiekszosc imieniny obchodzi-a Magdalena to popularne imie takie jak Kaska,Aska,Paulina itd...

Autorko-facet powinien przyjść do Ciebie z kwiatami,to nic że sie pokłóciliście w takiej sytuacji.Ale z wypowiedzi wszystkich babek tu widzę że Wasi mężczyzni sie przestali o Was starac.

ile masz lat niezapominajko? nosz kurna nóż mi się w kieszeni otwiera... \"facet powinien przyjść z kwiatami. jak nie przyjdzie to się nie stara...\" Błożesztymój... mój mąż jest cudownym, odpowiedzialnym cżłowiekiem, kocha mnie nad życie, dba o mnie i zawsze pamięta o innych okazjach a imienin sam nie obchodzi więc nie są dla niego ważne - drań z niego cholerny... chyba się rozwiodę... kurwa kwiatka mi na Magdaleny nie przyniósł... widział świat??? skoczę chyba dzisiaj...