Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zołzowatka_miłaa

czy to dobry materiał na chłopaka?

Polecane posty

-nie zabiera mnie nigdzie -nie kupuje mi posiłkow gdy jestesmy razem -nie zawsze odpisuje na wiadomosci -nie dzwoni -nie chce mnie odwierdzic za to nalega zebym ja go odwiedziła -nie interesuje sie tym ze aktualnie jestesm chora -podczas spotkan jest duzo całowania mniej rozmawiania -ma 2 powazne zwiazki za soba oba zakonczyły kobiety

Gość pipaaa
nie

Gość ehhhe
radze cie sie zastanowic bo jak dla mnie to on w zerowym stopniu stara sie o ciebie, a moze chodzi mu tylko o sex???????/

Gość pyza84
beznadziejny -a wyglad to nie wszystko

Gość septieme
jest egoistą, a ty jesteś dla niego miłą towarzyszką "zabaw"

Gość taaak zmieni się
tak też myślaly te, ktore wyszły za mąż za alkoholików i teraz cierpią, sądząc że po slubie sie zmieni.:o

Gość jeszcze pytasz
? zastanów się nad tym co napisałaś,co chcesz żebyśmy Ci powiedzieli? olej go i już skoro taki jest tzn że ma Cię w...nosie!

We wszystkim trzeba doszukiwac sie jakis zalet:) i tak: -nie zabiera mnie nigdzie - i dobrze, nie bedziesz musiala co rusz wydawc fortuny na nowe sukienk, buty i torebki -nie kupuje mi posiłkow gdy jestesmy razem - swietnie, nie bedzie ci potrzebna dieta -nie zawsze odpisuje na wiadomosci - jeszcze lepiej, bateria nie wysiadzie ci tak szybko, a poza tym czekanie uszlachetnia -nie dzwoni - zbyt dlugie trzymanie sluchawki telefonu przy uchu powoduje costam w falach i mozna dostac raka - narzekasz, a on cie chroni przed tak powaznym chorobskiem! -nie chce mnie odwierdzic za to nalega zebym ja go odwiedziła - zajebiaszczom, nie musisz sprzatac i latac jak glupia po domu zeby schowac kjazda pamiatke po swoich bylych! -nie interesuje sie tym ze aktualnie jestesm chora - po co 2chore osoby? Skoro on chroni cie przed nowotworem, tez o nim pomysl i daruj mu katar i bol gardla! -podczas spotkan jest duzo całowania mniej rozmawiania - namietnosc rzecz swieta, ludzie w ogole za duzo gadaja:o -ma 2 powazne zwiazki za soba oba zakonczyły kobiety - to dobrze o nim swiadczy, sam ich nie rzucil wiec pewnie jest staly w uczuciach! Myslicie ze moge pisac do bravo?

Gość o rzesz............/.
Ty nie powinnaś pisać do bravo:) Ty musisz udzielać rad Twoje wyjaśnienie nie wymaga nic więcej:D

Zastanów się, dlaczego jego poprzednie zwiazki zakończyły kobiety? :D

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
ja myślę że jesteś za mało zołzowata :P psychiczna tortura---> szacun :D boskie :D

Gość ken leee
ale sknera...

Gość onanzudzonaaaaaa
:/

Gość woodblock
mamy tego samego faceta!!!!! :D 🖐️