Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aramanda

Rodzice a plany na przyszłość...

Polecane posty

Ciekawa jestem, jak to jest mieć wspierających rodziców... Moja mama to umysł ścisły, uczy matmy, fizyki, informatyki... Mi natomiast bliższe są kierunki humanistyczne. Zawsze chciała, żebym była lekarzem, prawdopodobnie dlatego, iż sama kiedyś zastanawiała się nad wyborem takich studiów, jednak zdecydowała się na zawód nauczyciela, żałowała i dalej żałuje tej decyzji. Jestem przekonana, ze to zawód nie dla mnie. Nie lubię ani biologi ani tym bardziej chemii. \"Startuję\" na filologię polską (edytorstwo bądź logopedia). Wszyscy naokoło mi to odradzają. Ale ja chcę. To moje życie i moja decyzja. Dziś moja matka mi powiedziała, że \"nie wyszłaś na ludzi\". Czy dlatego, ze nie dostosowałam się do jej wizji mojej przyszłości? U niej ocena dobra to zadna ocena... Poszłam zaraz od niej i teraz sobie płaczę. Tak zabolało :O. Czy wy też tak macie/mieliście? :(

Gość gegeeg
Sprawdzona reklama Lublin to najlepszy pomysł na poprawienie pozycji działalności oraz zdobycie większej ilości klientów. Z jej pomocą można podwyższyć swoje zyski i osiągnąć sukces. https://reklama-lublin.pl/