Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryte_Pragnienia

Poczuć sie jak dzivka

Polecane posty

co ty baby to mocne w gebie są :) Leonik nie wiem czy będe jeszcze miał okazje, dlatego z góry się z tobą żegnam i życze udanego weekendu i seksualnych podbojów na pomorzu

hehe normalny a tobie na mazowszu i wypij jednego za mnie dziś

na to liczyłem a i ja za twoje zdrówko również przechyle ;);)

Gość poczuć...
A ja umówiłam się na takie spotkanie .Zobaczę jak będzie ale sama myśl o tym jest ;).

Nie wiem,co w takiej fantazji ma być fajnego. Są inne ciekawe rzeczy do robienia w łóżku.

Gość samo życie...
ja się tak czesem z moim bawię i jest ok ;) ale już np sex z dwoma naraz pozostanie na pewno na granicy fantazji ;););)

Gość mania z małopolski
mam taka fantazje Z facetem pisze z tydzien na gg(by lepiej go poznać) Najlepiej by było gdyby pracował w biurze umawiamy sie u niego w pracy (ja jako dziwka) Ubrana w czarną obcisłą sukienkę z duzym dekoldem ,na wysokich obcasach(pończoszki pas itd)wchodze do pokoju. Ogląda mnie z góry do dołu,wstaje ,podchodzi do mnie.Patrząc mi prosto w oczy mówi--''rozbieraj sie dziwko'' A potem ...rżnie...na biurku na dywanie

Gość mania z małopolski
Nie wczuwaj sie to fantazja(30) boje sie ze źle trafie,na jakiegoś zboka itd

Gość dakran
Moja zawsze podkreślała że lubi delikatnie, z pieszczotami wstępami itd. Kiedyś wróciłem z pracy po wódeczce i w ostrym nastroju. Zerżnąłem ją natychmiast od tyłu na stole w kuchni. Tak się rozkręciłem, że polałem pupę śmietaną i najpierw wsadziłem do pupy palucha a potem przeleciałem ją analnie na co nigdy nie pozwalała. Myślałem że przepraszać będę z pół roku a usłyszałem potem - nie mołam się doczekać aż będziesz taki gwałtowny !

Gość Anku33
Tak , czasem.