Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukrowa wata

chce polaka na chlopaka

Polecane posty

mieszkam w anglii. nigdy nie mialam chlopaka. wiek w tej sytuacji raczej jest niewazny wiec nie bede podawac. bardzo brakuje mi kogos bliskiego, mam potrzebe czulosci, przytulenia sie do kogos... poznalam sie na anglikach i nie chce sie z nimi wiazac, polacy to jednak zloci chlopcy w porownaniu z tym co wyprawiaja anglicy. ale jest jeden problem: gdzie poznac takiego polaka? niby jest ich tu duzo, w wiekszosci sa albo za starzy dla mnie, albo przyjechali tu z zona lub dziewczyna. jedyne miejsce, w ktorym moge poznac polakow to polski kosciol. niestety tam wszyscy ze swoimi drugimi polowkami :( w takich miejscach jak puby, dyskoteki, cetra handlowe - trudno natknac sie na polakow (przeciez nie wiem ktory to anglik, a ktory polak), w autobusie tez nie... gdzie poznac jakiegos fajnego faceta polaka? :(

Gość normalka
wracaj do Polski, tu jest ich pełno:D tylko , że nie bedą cie przytulac jak myslisz tylko przelecieć

Gość AGUSKA1133
ja tez mieszkam w Anglii (z mezem) i z tego co obserwuje, to wiekszosc fajnych porzadnych facetów jest juz zajetych, reszta to oszolomy :P ale oczywiscie moge sie mylic.. a próbowalas wychodzic ze znajomymi na jakies imprezy (najlepiej domówki) na których pojawia sie duzo Polaków??

Gość a po co ci facet
kazdy zdradza potem bedziesz ryczec

nie nie moge wrocic. na domowki nie chodze bo raczej nikt sie nie rwie zeby jakas zrobic. aha i za feministyczne rady w stylu \'i tak cie zdradzi, po co ci facet, faceci to swinie\' to dzieki - raczej mi sie nie przydadza

ze znajomymi czesto wychodze, a to do kina, a to do miasta pospacerowac - ale wszyscy chlopacy ktorzy nas zaczepiaja to angole wiec odpada...

Gość dziewczee
A dlaczego chcesz Polaka? Wolnego porzadnego rodaka nie uswiadczysz za granica...

a w kosciele to co? nawet jak zobacze jakiegos fajnego, wolnego to co? mam podejsc i powiedziec 'hej szukam chlopaka, chcesz nim byc?' jezuu to wszystko jest bez sensu;/

chce polaka, bo jedynie z nim sie dogadam w kazdej sprawie (niby umiem angielski ale to nie to samo), wiem jacy sa polacy, lubie ich, a ta angielska mentalnosc;/jak widze co oni wyrabiaja na imprezach, jak sie dup*a ze wszystkimi... chce normalnego, polskiego faceta, juz nawet nie szukam idealow bo wiem ze takiego nie znajde. niby duzo polakow w moim miescie ale jakos nie moge poznac tego jedynego;/

dziewczyny z anglii - w jakich miejscach najczesciej przebywaja polacy? ps. szukalam nawet w necie - wiem to zalosne ale to byla desperacja;/ usunelam konta z tych serwisow randokowych bo to bylo tylko na sile i pewnie ten zwiazek i tak by sie predzej czy pozniej rozpadl, poza tym nie wiem czy mialabym odwage spotkac sie z nieznajomym z netu...

Gość slamanadra plamista
tez szukalam na necie, ale tylko w akcie desperacji. po prostu w Anglii fajnych Polakow NIE MA! a ci co sa, pochowali sie nie wiem gdzie!

Gość salamanadra plamista
nie martw sie, ja tez tam nie wracam. a co do polskich chlopakow- wole Anglikow. a teraz mam chrapke na Holendra.

dlaczego wolisz anglikow? ja mam takie obawy ze mnie bedzie traktowal przedmiotowo, zdradzi mnie, bedzie sie upijal, chodzil na dziwki a za pare lat urosnie mu brzuch od piwska i bedzie menelem;/ nie wiem skad u mnie takie fobie...

Gość sucre1
cukrowa wata co porabiasz w anglii?

Gość sucre1
Pracuje niestety, tez bym chciala sie uczyc. Studiujesz czy chodzisz do szkoly sredniej?

Gość ja znam jednego fajnego
wolnego w Angli. :classic_cool: Jeśli napiszesz swój wiek i miejscowość, w której mieszkasz to mogę Was wyswatać.

Gość zabi kruk jest w angli
:classic_cool:

Gość salamanadra plamista
no co ty? nie wszyscy Anglicy sa tacy! sama znam kilku powaznych panow. a poza tym jak facet sie zakocha to po nim, nie wazne czy Polak czy Anglik. widocznie chodzisz do zlych miejsc. gdzie zwykle bywasz?