Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochany wariat

Wiem, że bywasz na tym forum !! Przeczytaj!!! Kocham Cie wróc !!!!

Polecane posty

Gość Zakochany wariat

"Bo chodzi o to by od siebie nie upaśc za daleko" My upadliśmy !! wiem, ze nieraz plakalas przee mnie. Moze masz racje, ze Cie zanidbywałem, czasem zrobilem cos nie tak... Złościłas sie, a ja nie rozumialem. Teraz wiem, że czasem ranilem Cie swoim zachowaniem PRZEPRASZAM! KOCHAM CIE !!! WRÓĆ!!! Zrozumailem jak Cie kocham !! Adrian.

Gość Zakochany wariat
różnie było, Ty rownież nie byłas świeta. Oboje unosiliśmy się duma ! Kolejne nieporozumienie przeradzalo sie w wielka klotnie ! Powiedzialem pas, ja tak nie chce, zacznijmy od nowa odeszlas :( Ale kocham Cie i błagamwróc bo bez Ciebie moje zycie nie ma sensu !!!!

Gość Zakochany wariat
😭 Jestes najwspanialsza dziewczyną :( Moim aniołkiem , kwiatuszkiem, Skarbkiem 🌼 Błagam wroooc!!!

Drogi Adrianie - napisz to wszystko na drzwiach wejściowych do jej mieszkania ;) Szybciej dotrze i efekt murowany 🖐️

też bym chciała.. a do autora-nie możesz jej tego poprostu powiedzieć?? Albo chociaż list wysłać??byłoby prościej.

Gość Zakochany wariat
Próbuję się do niej dodzwonić ale nie odbiera, ślę smsy. w domu u niej byłem to wyszła jej mama i powiedziała że jej nie ma :( Było źle od dłuższego czasu między nami i r

Gość coś ty jej zrobił

Gość Zakochany wariat
gdy moja ukochana dochodziła wyszeptała ze chce coś nowego..... to wziąłem i nasrałem jej na cycki :D

Gość Zakochany wariat
podszyw! Ona mi zarzucala ze zanidbuje ją na rzecz mojej pasji (zespol) ale kiedy tylko mglem bylem z nia, taka prawda. Dochodzilo miedzy nami coraz czesciej do klotni, jedno nie umialo ustapic drugiemu. Ja unosilem sie duma, ona rowniez. Teraz wiem, ze ja to ranilo. Teraz wiem ze ją bardzo kocham !! zawsze kochalem !!!!

Gość Złośiwa samica30
to chyba chodzi o mnie :classic_cool:

Gość osiusiajcie i osrajcie dupka
debilny człowieku wyjdz stad!

Gość Taka Jedna Ona
WIedziminek to Ty;)? To wiesz, że ja:)

Gość no widzisz Graf
dlaczego tak malo takich Adrianow lazi po swiecie:(

Gość Taka Jedna Ona
To Wiedziminek;)

Gość Taka Jedna Ona
na widok koszulek i opasek nadal mnie wzdryga..i na słowo cenna..na spotkania poza mną.. Okey przebaczyłam, jeśli zrozumiałeś swój błąd:) Bo jeśli zrozumiałeś i jak mówisz kochasz mnie. Znak to, że nie popełnisz więcej go;0 mało tego;) będziesz zacierać ślady Błędów;) Wiedziminku, czemu włoski zgubiłeś? ;)? Na nich mogłabym zostawiac ślady moich rąk;) 👄❤️ ;)