miramar 337 Napisano 8 godzin temu To mnie przerasta. Bawcie się dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 337 Napisano 8 godzin temu 11 minut temu, Śpiąca król...caryca napisał: Czy to jest podchwytliwe pytanie? Bo zaczynam się zastanawiać czy ja żałuję, że wysyłam w enkach A żałujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 337 Napisano 8 godzin temu 13 minut temu, afekafe napisał: O majtkach nic nie wspominasz. Czyżby... Po co wysyłać komuś zdjęcia w majtkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 356 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Śpiąca król...caryca napisał: Mało cię widać ostatnio. Czy ty aby nie leżysz całymi dniami odurzona płynem do prania? Skąd wiesz, że miałam stertę prania? Spokojnie, te dwa zapachy są bajeczne, odlotów po nich nie ma Zmykam. Rano kolejny wyjazd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 84 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Po co wysyłać komuś zdjęcia w majtkach. Żeby chomik nie wszedł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 337 Napisano 8 godzin temu Mam zablokowaną skrzynkę więc jeśli ktoś ma do mnie jakiś interes to ta drogą wiedzie do nikąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 76 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, miramar napisał: A żałujesz? Yhm takie fajne chłopaki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 337 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: Yhm takie fajne chłopaki... Hmm... Chcesz o tym pogadać? To forum to jak jedna wielka rodzina więc niepotrzebnie sobie zaprzątasz tym głowę. Edytowano 7 godzin temu przez miramar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 337 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Fifofa napisał: Żeby chomik nie wszedł Zdarzają Ci się bardziej błyskotliwe wpisy. Edytowano 7 godzin temu przez miramar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 76 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, miramar napisał: Hmm... Chcesz o tym pogadać? To forum to jak jedna wielka rodzina więc niepotrzebnie sobie zaprzątasz tym głowę. Nie rozumię... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 337 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: Nie rozumię... Nieważne. Dobrej nocy, Pieprz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 76 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Nieważne. Dobrej nocy, Pieprz. Dziękuję aczkolwiek nie może być dobra z kowidogrypą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach