jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Maj 30, 2008 Właśnie miałam się dzisiaj wybrać na popijawę, upolować jakąś zdobycz, spić, umieść i wykorzystać, ale zastanawiam się, czy w dzisiejszych czasach każdy mężczyzna nie stosuje przypadkiem podstawowej sztuki samoobrony- tzn. szybko przebiera nogami:O Ja przebieram wolno, więc nie wiem, czy jest sens szykować się na coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kloert Napisano Maj 30, 2008 idz na dyskoteke tam sie jacys chetni znajda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Maj 30, 2008 :D umieść=uwieść:O Kurde, nawet na piśmie mi nie wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kloert Napisano Maj 30, 2008 kobiety maja łatwiej i nie musza za to placic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Maj 30, 2008 Taaaa Kto ma łatwiej ten ma łatwiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kloert Napisano Maj 30, 2008 wystarczy ze zalozysz mini i od razu znajda sie chetni . No chyba ze w koszta wliczas zakup ciucha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Maj 30, 2008 Poza tym znajduję sadystyczna przyjemność tylko w podrywaniu fajnych towarów:( Wygłodniałe hieny odpadają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Maj 30, 2008 Mini:D Oż w morrrrdę. Na takie poświęcenie nie jestem gotowa, osoby postronne chyba tym bardziej:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Maj 30, 2008 No:( Co robić, to sama sie upije i wykorzystam sama siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Maj 30, 2008 na babę, pewnie zawsze ktoś poleci więc pewniej sama będziesz musiała stosować podstawowe metody samoobrony, broniąc się przed rozentuzjazmowanym tłumem chętnych samców Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach