Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BigGirlDontCry20

Czy ze mna jest cos nie tak ??Czy z Nim ?

Polecane posty

Sluchajcie ..Jestem z chlopakiem juz 2 lata ..Bardzo Go kocham a on mnie ...Tak mowi ..Ja mam bardzo ciezki charakter ...jestem klotliwa i ma byc tak jak ja mowie ..Wilele osob to denerwuje bo i mnie zreszta tez ..Ale co zrobic ..Staram sie z tym walczyc ..Moj chlopak mieszka ode mnie 15 km dalej i widujemy sie gora 2-3 dni w tygodniu ..On przyjezdza do mnie bo ma prawo jazdy ..Jego koldzy mieszkaja baardzo blisko niego i dlatego to mnie wkurza;/ bo ciagle z nimi spedza czas;/ z nimi na basen ,do baru,do miasta .. a ze mna nie :( no bo nie mieszkamy obok siebie :( ale mnie to wnerwia;/i robie mu afery ze zamiast ze mna jechac to z nimi sie wloczy :( a jego to wnerwia bo mowi ze to ze ma dziewczyne nie znacyz ze tyko ze mna ma spedzac czas :( i ze nie zawsze ma auto zeby do mnie jechaci kase na pawlio :( a ja robie afere :( czy to ze mna cos nie tak ?czy z nim ?to moj pierwszy zwiazek ..jego tez .. wiec moze ja popelniam blad:(?

Gość agaaaaD
sorki ale 2 3 razy wtygodniu to malo.. moja kolezanka ma chlopaka 40 kilometrow i jest on co najmniej 5 razy w tyg u niej. :) lepiej z nim pogadaj jeszcze raz ..

agaaaaD tez mi sie tak wydaje :( ale myslalam ze moze on potrzebuje wyrwac sie z kolegami i nie chcialam znow robic afery ale przeciez to z dziewczyna powinien teraz spedzac wiecej swojego czasu :(

Gość --Kala--
Moj chlopak mieszka w tym samym miescie co ja, mamy do siebie 10 minut drogi piechota. Jestesmy razem prawie 3 lata, a widujemy sie tylko w weekendy:( W ciagu tygodnia on nie ma czasu, albo nie ma czasu albo mowi,ze jest zmeczony i chce zostac w domu,zeby odpoczac przez tv lub kompem:(:( Rozmawialam z nim o tym wiele razy i jedyne co uslyszalam to to,ze zrzedze i marudze:(

Gość --Kala--
Sorry, przypadkiem napisalo mi sie podwojnie z tym ,ze nie ma czasu:P Chcialam to tylko raz napisac, a nie dwa razy:P

Gość ja bo ja
powiem wam tak - ja unikałam swojej dziewczyny, bo byłam z nią tylko dla seksu, wiec spotykałyśmy się 2-3 razy w tygodniu. teraz gdy mam kogoś kogo kocham - każda minuta z nim jest cenna. i on ma do tego taki sam stosunek każdą wolną chwile spedzamy razem, wg mnie warto nawet do niego do pracy przyjechac jak ma przerwe zeby sie na pol godziny zobaczyc, wiec jak dla mnie jezeli sie kogos kocha to moze bez przesady - nie trzeba z nim spedzac kazdej wolnej chwili, ale 2-3 razy w tygodniu... jak dla mnie to juz jest unikanie.