Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świetlik B

Fryzjer-stylista? Warszawa. I pytanie o włosy.

Polecane posty

Gość świetlik B

Hej, czy znacie może dobrego fryzjera w Warszawie, który dobierze odpowiednią fryzurę do mojej buzi? Zapuszczałam włosy z ''jeżyka'' przez ostatnie dwa lata, teraz wyglądają nijak ale długość chyba już odpowiednia do wymodelowania. Chciałabym coś prostego, nie wymagającego wiele pracy no i żeby nie obcięli mi za dużo... nigdy nie byłam u fryzjera bo od zawsze mam przekonanie że z tym co mam na głowie nic nie da się zrobić i że nic do mnie nie pasuje itp ale już mam dość. a pytanie odnośnie włosów, chciałabym troszkę rozjaśnić, nigdy ich nie farbowałam prócz kilku pasemek daaawno temu... ale boję się że sie zniszczą... teraz mam ciemny blond- naturalny, wpadający w 'mysi' ;) muszę codziennie myć bo włosy następnego dnia są albo przetłuszczone albo totalnie oklapnięte... moja siostra farbuje włosy od 14 lat co miesiąc, na ciemny brąz i teraz tragedia, zostało jej 5 na krzyż i nie wiadomo co z nimi zrobić... boooję się, jak często można farbować? czy może jakies delikatne rozświetlające pasemka? przepraszam że tak długo... proszę o pomoc bardzo bardzo:)

Gość świetlik B
proszę o pomoc.

Gość ---77
up