Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laurkaaa86

wierzycie w przepowednie?

Polecane posty

Gość laurkaaa86

Chcialabym sie dowiedziec czy macie jakies doswiadczenia z wrozkami, bo moja mama ma swoja "ulubiona" i czesto do niej chodzi. ostanio powedziala jej ze moj chlopak zostawi mnie dla innej:(( chccialabym wiedziec czy takie wrozby sie sprawdzaja i w ilu procentach...a moze mozna im jakos zapobiec?

Gość wrakzio
sprawdzają sie w 0 ,00 % .

sprawdzaja sie jak zaczyna sie w nie wierzyc, bedziesz ciagle myslała ze on ciebie zdradza, beda kłotnie, awantury, w koncu pon znajdzie inna bo z toba nie wytrzyma, nie mysl o tym

Gość ja bo ja
to są bzdury działające na podtsawie autosugestii, czyli, ze jak ktos w to wierzy to swoja wiara moze sprawic, ze to faktycznie sie stanie

Gość laurkaaa86
0 to chyba nie, bo czasem sie pewne rzeczy sie potwerdzaja, a moze to tylko podswiadomosc tak dziala ze sie spelnia cos?

Gość laurkaaa86
dzikei za odpowedzi:) no jest cos takiego jak samospelniajaca sie wrozba, czy jakotak sie to nazywa....to zaczne myslec pozytywnie:))

Gość ja bo ja
hura;D

mi sie wydaje, ze to podswiadomosc wlasnie, nie wierz w te pierdoly, bo jak mowi post powyzej zaczniesz w to werzyc i wtedy Cie zdradzi, bo juz nie wytrzyma psychicznie, no bo pewnie zaczniesz go kontrolowac, wypytywac.. daj sobie spokoj

Gość ejbisi
Bez sensu... mojej koleżanki mamie wróżka przepowiedziała że jej mąż umrze, ta wpadła w histerię i dopiero się uspokoiła jak jej córka poszła do innej wróżki która wywróżyła że będzie żył b. długo :o więc przemów mamie do rozsądku że to głupota...

sama napisałas ze tylko czasem siesprawdza, nie marnuj zwiazku tylko dlatego ze jaks kobieta z kula tak powiedziala Twojej mamie, mozesz potem bardzo tego załowac

zreszta Twoja mama nie powinna tobie w ogole tego mowic, to nei prowadzi do niczego dobrego, spotkaj sie z chłopakiem i zapomnij o tym

Gość a ja się nie zgadzam
byłam u takiej wróżki która powiedziała mi o czymś o czym sama nie wiedziałam.. Kilka takich rzeczy np dotyczących mojej mamy, byłam w szoku ale potwierdziło się wszystko. I w moim życiu wszystko co mi powiedziała tez się sprawdza choć wydawało mi się mało prawdopodobne... Więc nie wierzyłam, a jednak..

mama powiedziała Ci to, bo nie lubi Twojego faceta. Pomyśl, czy nie mówiła Ci tego w nadziei, że się rozstaniecie

Gość mi się sprawdziło
i nie sądzę żeby to był przypadek. Ale jak się korzysta z tego rodzaju przepowiedni to trzeba wiedzieć czy osoba która nam coś mówi jest godna zaufania(niestety nie wszystkie wróżki posiadają umiejętności "widzenia) ale są osoby które maja taki dar, ja też dowiedziałam się o czymś o czym nie miałam pojęcia i nawet w najgorszym śnie by mi się to nie przyśniło, nie wierzyłam a okazało się prawdą :O

w przepowiednie nie wierzę, bo te wszystkie Notradamusy, to ja tak samo mogę przepowiadać, ale w swój sposób przewidywania przyszłości z rzutu trzema kości, I Cing to bardzo wierzę