Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katherine

Nie mam z kim isc na imprezę, żal mi...

Polecane posty

Dzwoniłam do 3 najlepszych kumpeli i oto, co usłuszałam : - nie, bo musi się uczyć do sesji (tak jak ja :P ) - nie, bo mąż się nie ma ochoty - nie, bo jutro pracuje od rana do północy I zawsze kurka tak jest, one prowadzą już dorosłe życie, nie lubią takich imprez, a ja marnuję życie :( W sumie ten klub jest rzut beretem ode mnie, ale głupio iść samej.... :(

Jarek, idż stąd. Jesteś zbyt żalosny i chamski by się ze mną zadawać.

Gość fhfffghff
jeny jak ja czytam wypowidzi tego calego jarka84 to az mi nie dobrze.Ludzie zasem maja naprawde powazne problemy,może troche woecej wspolczucia.A tak pozatym to ty naprawde musisz byc nudny i mysle ze samotny bo cal e dnie spedzasz przed komputerem :/

Gość fhfffghff
no i patrz co zrobiłeś , zesrałam się :(

Gość fhfffghff
no dokładnie żal.nie zdziwiłabym sie gdyby tan zabójczo śmieszny podszyw u góry był jego :P

coz, ja mimo ze jestem \"entuzjastka diet-cud i czrnych kryjacych ubran\" :P ide na impreze i tobie rowniez radze isc:D moze spotkasz kogos znajomego?:)

Gość ale macie problemy
"jeny jak ja czytam wypowidzi tego calego jarka84 to az mi nie dobrze.Ludzie zasem maja naprawde powazne problemy,może troche woecej wspolczucia.A tak pozatym to ty naprawde musisz byc nudny i mysle ze samotny bo cal e dnie spedzasz przed komputerem :/ " no daj ze spokoj 😴 Jarek tez jest przegrancem takim jak autorka tematu;):classic_cool: wiec nie czepiaj sie! 😠;)

Gość Katherine wez sie kurna
w garsc:o i zacznij dbac o siebie, schudnij a nie jedz tyle slodyczy i salcesonu

Gość ale macie problemy
"a ja nie jestem przegrańcem:classic_cool: " jak to nie jestes? :D jakbys nie byla to nie przegrywalabys piatkowego wieczoru na forum:D tylko poszlabys sie gdzies zabawic np. do baru czy na jakas domowke

Gość ale macie problemy
nara grube pasztety 🖐️)))

Gość fhfffghff
temu kolesiowi to sie bez kitu nudzi :D:D cóz za podszyw.taki inteligentny...wiarygodny...nie rzucajacy podejrzeń...naprawde :P

Gość ale macie problemy
"to wyżej też ja pisałem :classic_cool:" :D Ps: Ładne masz oko :classic_cool:🖐️))

moja droga , na impry to będzie czas w innym terminie. Jeśli studiujesz to radzę ci żebyś dała sobie spokój z imprezami. Ja mam 22 lata , też studiuję i do tej pory nigdy nie byłem na disco itp bo nie mam na to czasu. Swietnie na tym wychodzę hej hoo

Gość ale macie problemy
"temu kolesiowi to sie bez kitu nudzi :D:D cóz za podszyw.taki inteligentny...wiarygodny...nie rzucajacy podejrzeń...naprawde :P" macie obsesje spaslaki:o wychodze stad :o🖐️)))

Gość fhfffghff
o lol.sam sie czepiasz.nie czytałam wczesniejszych postów

Gość **** Młody Romantyk ****
zycie ucieka mi przez palce 😭:o niech mnie ktos rozdepcze :(:o

Gość ta co wiem wiecej niz ty
jarek to małe 177 Hahahaha :D Pozdro.

Gość **** Młody Romantyk ****
zapomnialem dodac JESTEM PRAWICZKIEM :classic_cool:

Gość ta co wiem wiecej niz ty
177cm wzrostu ofc :D

Gość O_oooo
Jarek 84 jestes kawałkiem zgnitej kiełbasy

ludzie przestancie sie klocic o byle co, jarek sobie na kazdego mowi pasztet czy tucznik.. no i co z tego? to jest internet, kazdy ma prawo byc anonimowy. to jest zabawa, on tak sobie mowi dla jaj i zeby was wkurzyc a na was to dziala jak plachta na byka. po co sie denerowowac? udawadniacie ze to prawda ze jestescie pasztetami skoro was to wkurza. nalezy podchodzic z dystansem do takich rzeczy jak np forum. PS. jarek, a mnie jednak twoje teksty smiesza, a to wkurzanie sie ludzi jeszcze bardziej poteguje moja radosc :D