Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasadenna

Zrobiłam wczoraj wielkie zakupy i zapłaciłam tylko... 90 zł!

Polecane posty

Z dziećmi jest różnie, czasami są dni że w jednym ubraniu "przechodzi", a innego i z 5 razy musisz przebrać jak się ulewa po każdym jedzonku (w tedy mama też się przebiera :) ) Ewentualnie, mniej ubranek, bo dzieci szybko rosną ale wtedy czeka cię przepierka codziennie.

Sum-Pi - jestem raczej niziutka (158 cm) ale mam spory brzuszek, wiec nigdy nic nie wiadomo, ale pomyslalam, ze nawet gdyby okazalo sie, ze dziecko jest malutkie to jak jeszcze bede w szpitalu to maz czy mama moga dokupic kilka sztuk w mniejszym rozmiarze. Masz racje, lepiej miec wiecej, niz non stop prac i suszyc, wiec kupie tak jak radzisz po 10 sztuk w rozmiarze 62-68. bebe c. - dla mnie sa to znane, markowe i pzrede wszystkim drogie firmy choc ich ciuszki sa swietnej jakosci. Dla mnie body w cenie 25-30zl jest juz drogie, moze dla Ciebie to malo, ale jesli takich body musisz kupic 10 sztuk to juz suma robi sie ogromna nie mowiac juz o innych potzrebnych ubrankach.

flamasterka - przypomniała mi się jeszcze jedna rzecz, tz odwietki. U mnie przeważnie przynoszono właśnie ubranka. Może jednak kup po 5-6 sztuk w rozmiarze, a potem przecież jeśli będzie za mało to możesz kupić przez internet lub mąż, czy mama ci kupi. A z kolei jak będzie brakować ci to skorzystasz z rozmiaru większego (wcześniej przyszykowanego) Szkoda w sumie wydawać tyle pieniędzy.

wielkiej okazji zakupowej autorka nie zrobiła kupic po 2 sztuki to malo

Gość pytanie numer 83028510844
dziewczyny autorce chodzi o to, ze kupila ciuszki w sklepie a tam ceny sa duzo wyzsze niz w tesco niz real, zreszta takie ciuszki ze sklepu sa lepszej jakosci niz z supermarketow i nie upierajcie sie, ze jest odwrotnie. ja jak robilam wyprawke wydalam kupe kasy, bo w moim miescie nie ma tesco a tych szmat z reala czy lidla w zyciu bym nie kupila. ciesze sie autorko, ze Ty sie cieszysz ze swoich zakupow.

a ja uwielbiam "szmaty z reala" a jeszcze bardziej z biedronki. Jak mam wydac na body 20 zl to wole kupic 4 pary w realu. tak samo mala uplami te za 20 zl jak i te po 5 a plamy zlazic nie chca, pozatym po praniu wszystkie rzeczy robia sie "uzywane"... Jasne ze sa ubranka i UBRANKA ale to zalezy od materialu a nie od sklepu w ktorym sie kupuje.

polecam jesli mozesz zakupy w anglii np. za 7par bodow z krotkim rekawem ok18zl . wszystko jest tu o wiele tansze . ja jutro wracam do pl na stale ale w lipcu specjalnie przylatuje tu na wieeelkie zakupy!!!