Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniecha...

Jacy faceci są nienormalni8230

Polecane posty

Imaginujcie sobie….biegam dziś po parku(generalnie uwielbiam jogging, ale robię to mało systematycznie, zdarzają mi się dłuższe przerwy, no ale akurat od 2 dni jestem w transie:D)……no więc biegnę sobie…… a naprzeciw mnie biegnie facet z pieskiem. Piesek naprawdę śliczny, właściciel niekoniecznie:P:P…..no coz bywa i tak:O…..ale nic to …..mijamy się….biegnę dalej………nagle widze facet dżoginguje obok mnie:P:P…. No i zaczęło się….gadka szmatka, takie ROMANTYCZNE tralalala, naprawdę facet sympatyczny, bardzo kulturalnie chciał umówic się na kawę……. spoko, wszystko byloby OK, gdyby nie tekst, którym poczęstował mnie na koniec, cytuje Będę gryzł ci cipkę jak świeży boczek:O:O:O Normalnie zemdlałam!! Myślicie, że to mógł być cannibal??[boję się]

Gość ale sie usmiałam
:D

Agniecha 🖐️ 😘 to bylo naprawde czy moze sie za duzo romantyke naczytalas i ci sie udzielilo ?? :O

Gość gość
O qrwa, motzne:D:D

Gość aga zjadł cie
?;)

Gość samo życie...
Mialam podobnie, może nie aż tak no ale dobrze opowiem ;) Poznlam kiedys faceta w klubie, sporo tanczylismy, byl bardzo miy, uprzejmy, szarmancki wręcz, chcia stawiać drinki ale odmówiam i tak oto sobie tańczymy chyba już z 3 godziny, przerywane milą, na poziomie, kulturalną rozmową i nagle on z tekstem "Suchaj moglabyś na chwilę ściągnąć bluzkę, żeby moi koledzy mogli sobie popatrzyć na twoje cycuszki?" normalnie zgon :D skończyo się niemio bo zaczal mnie szarpac, wykręcać ręce powtarzając "to chociaż do stanika", w końcu ochroniarze zajęli się jegomościem a ja zrozumiaam, że faceci to prawdziwe świry i nigdy nie wiadomo co takiemu odwali:D

Gość hahahhhhhhhhh
:D:D:D

To słuchajcie tego: Biegnę sobie dziś w parku z pieskiem (piesek ładny ja oczywiście morda jak kasownik w autobusie) bo generalnie lubię pobiegać a na przeciw mnie biegnie taaaaka doopeczka. Minęliśmy się, zawróciłem no i gadka szmatka, takie ROMANTYCZNE tralalala, naprawdę doopka sympatyczna, bardzo kulturalnie chciałem umówić się na kawę... No i w końcu już na koniec zupełnie kulturalnie zagaiłem, cytuję: Będę gryzł ci cipkę jak świeży boczek :):):) A ta prawie zemdlała :o Dziwne te baby :o

Gość wiarołomny1
umów się z nim, to zobaczysz, jak skończysz, z wygryzioną cipą do połowy.

Gość jestes gupia

🖐️Marta👄 Qrcze to jakiś WAMPIR😭:P Uff.....ale to nie ON:D Znaczy ten z parku to nie Maniek :P:P Kannibal tez nie byl za sliczny, ale to......koorffa, co to w ogole jest??:P:P:D:D:D