Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaaa na maxaa

Mój brat śmierdzi..!

Polecane posty

Gość załamanaaa na maxaa

Ma 19 lat.. katastrofa!Kąpie się raz na tydzień:o nogi mu śmierdzą, czasem na siłę zaciągam go do łazienki i każe umyc pod moim nadzorem:o jest miękki, łatwo mu coś rozkazac, mimo że jestem młodsza od niego:D ale czasem po prostu nie wytrzymuję.. Dodam że ja jestem w mojej rodzinie osobą najbardziej dbającą o higienę.. Tata też śmierdzi:o po nim mama- ale ona nie śmierdzi tylko kadzi przy nas (zresztą tak jak cała moja rodzina oprócz mnie:O) i siostra też czyścioszkiem na maxa nie jest... czasem mam ochotę uciec od tych śmierdzieli! a z bratem niestety muszę mieszkac w jednym pokoju😭 A wracają co do niego.. to on nie jest normalny Co powiecie na podniecanie się z byle powodu?:o Np. siedzi na gg i pisze z jakimiś małolatami.. i co chwile trzęsie się, nie wiem jak to opisac, macha rękami, krzywi głowę.. O czym to świadczy? cz to się leczy?

w wielkim skrocie bo czas mnie nagli :) 1 trzesie sie bo moze zle prad podlaczyl np do krzesla :D 2 wykrzwia glowe ? sprawdz czy monitor nie stoi na boku 3 macha rekami ...prawdopodobnie w czasie klikania wypadaja klawisze i probuje je lapac .....hm smierdzi :O....ciesze sie ze nie dziele z nim pokoju ;)

Gość prawdziwy faceeeet
powiedz rodzinie że smierdzi od nich,ze Ci to przeszkadza i wstydzisz się za nich przed ludźmi. a mama twoja to pali czy pierdzi bo nie zrozumiałam:D?

Gość załamanaaa na maxaa
pierdzi...ma wielki odbyt jak kobyła w ruji wiec smrodu w tym zadzie ma co niemiara...stara klempa:)

Ja myślę że to wszystko skutek tego, że nie czujesz własnego zapachu. Dowolna osoba z ulicy zaproszona do waszego domu pewnie powie że wszyscy macie zapach nie w porządku.

Gość załamanaaa na maxaa
o nie! ze mną jest wszystko ok:p naprawde:P a to wyżej to podszyw?:D co mam zrobic?:(

Gość załamanaaa na maxaa
pewnego razu cała pobrudziłam się stolcem i nikt nie zauważył że śmierdzi :9

Gość prawdziwy faceeeet
a mówisz im ze śmierdzą?

Gość prawdziwy faceeeet
ja bym mówiła przy kazdej nadarzającej się okazji,przy ludziach itp.nie znosze smierdziuchów.

Gość prawdziwy faceeeet
najgorzej śmierdzą perfumy. za to ja preferuję naturalne, swojskie zapachy :)

Gość posłuchaj do końca
a ja lubie swoje smrody,szczególnie stóp-ser żółty oraz potu-ocet

Gość halinka i jełop kiepscy 22
wiem ze puzno ale on to zjeb pojebany zadzwon do mamy i kupcie mu szampon niech sie chuj pojebany umyjeeeeee

Gość gość
STOSUJCIE DOMESTOS

Gość Ktoś na pewno
Też tak mam że jestem osobą która najbardziej dba o higiene tylko ja mam tak ze mój brat jest ode mnie młodszy i jak mu mówie że smierdzi to od razu do mnie a ja to powiem ze mnie wyzywasz itd więc trzymajmy się w bólu ;(