Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ssttookkrroocciiaa21

Wzrost 170 , Waga 56

Polecane posty

Od jakiegos czasu proboje przybrac na wadze. Zaczynalam od 53 kg. Przytylam juz 3 kg. Ile jeszcze powinnac przytyc ? Mam bardzo drobna budowe ciala .

to wszystko zależy od tego jak się ty czujesz ze swoją wagą, czy się sobie podobasz

Gość goniaaaaaaaaaaaaaa
Jesu ja marzę o takiej wadze, mam 169 i ważę 60 i niecierpię tej swojej wagi...;(

mysle ze jestem troszke za szczupla. Mama za szczuple rece i nogi to napewno. Jedyne co mnie martwi to to ze zaczynam tyc w brzuchu :((

goonia jakie masz wymiary ?

Gość co zrobiłaśś
ze przytyłaś 3kg? Ja tez bym chciala przytyc

zaczelam jesc hehehe. Moja niska waga byla spowodowana brakiem apetytu. Czasami moglam nic nie jest. Kupilam cudowny lek na apetyt peritol i zaczelam norlanie jesc. Nie jem napewno duzo ale znacznie wiecej niz kiedys.

Gość co zrobiłaśś
ale peritol jest na recepte. I podobno powoduje sennosc? a jak przestaniesz brac peritol i stracisz apetyt to myslisz ze ta waga sie utrzyma?

tak na recepte. Lekarz mi przepisal. w moim przypadku pewnie sie utrzyma.Ja nie mam szybkiej przemiany materi. Tak latwo nie chudne hehe. Mysle ze jeszcze ze 2-3 kg przytyje i wystarczy. Faktycznie jestem senna a zwlaszcza na poczatku brania tabletek to juz masakra byla.

Gość co zrobiłaśś
to ja mam inaczej bo jak przez pare dni mniej zjem to zaraz spadek wagi......

a ile masz zwrostu , wagi i jakie wymiary ?

Gość co zrobiłaśś
174cm, 47-48kg

ja mam 161 wzrost 55 kg waże i uważam zę za mało, chce dobic do 60 kg, a ja rpzez wiele lat nie tyłam dopiero udało mi się od zeszłego roku, potem nerwica przylazła i znów zleciałam z wagi, teraz żrę bo inaczej tego nie można nazwać codziennie jakieś ciastka a to z bita śmietaną a to pączki i nażeram się na noc choć to niezdrowe to chociaż zaczynam tyc,Tylko też mam problem bo nogi chuuuuuuuudziutkie a w brzuch boki i plecy idzie hehe:)

Gość co zrobiłaśś
ja jakbym miala 55kg to juz bylabym zadowolona, a juz nie chciałabym miec wiecej niz 60kg

co zrobilas - jakie masz te wymiarki , a jakie masz mmmadzias ? bo przy takim wzroscie i wadze mysle ze nie musisz tyc? chyba ze masz ciezkie kosci? bardzo jestem ciekawa twoich wymiarow ?

Gość co zrobiłaśś
90/66/95 , mam szczegolnie chude rece i nogi

a jak tam wasze lydki? jestescie zadowolone czy za szczuple macie? ja niestety mam bardzo chude. Ale wlasnie w miedzyczasie pisania cwicze lydki co daje wspaniale efekty. Kiedys tak cwiczylam i byly efekty ale szybko przestalam i pewnie miesnie sie dobrze nie wyrobily i lydki wrocily do dawnych rozmiarow. Teraz bede bardziej konsekwentna bo zbliza sie lato a w tym roku widze modne sa sukienki takie do kolan :)

nie wiem jak na dzien dzisiejszy bo sie nie mierzylam ale przy wadze 53 mialam takie wymiary: 91/68/93

Gość co zrobiłaśś
łydki mogą byc, bardziej widoczne sa chude ręce i to jest najgorsze, bo wstydze sie założyc koszulkę na szelkach

szczerze mówiąc to się nie mierzyłam ale powiem Wam mam 32 cm w łydce 19 w kostce i w najbardziej grubszym miejscu uda 49 cm. To naprawdę mało mam srasznie cienkie nogi

a najbardziej ubolewam nad tym ze mam strasznie waska miednice - jak mala dziewczynka :( i w tym miejscu zawsze beda waziutka mimo ze zawsze mam spore boczki to i tak jestem okropnie waska - takie kosci :( a ile masz cm w udzie pod posladkiem i w lydce?

Gość co zrobiłaśś
ja sie nie mierzylam i nie mam czym teraz, w udzie na pewno ZA MAŁO! Jedni chcą się odchudzać, my chcemy przytyć :-)

maaadzias to musisz miec faktycznie bardzo ciezkie kosci. Ja jestem duzo wyzsza i w udzie mam 56 a w lydce 34 - najwiecej bylo 35.5. Reszte wymiarow niewiem na dzien dzisiejszy ale jutro sie zwaze

maaadzias jak 58 to wporzadku. Myslalam ze faktycznie 49 :) Ale po co ci wiecej ? Ja mysle ze nie musisz tyc. Wszystko jest ok :)

Gość chętnie oddam 3 kg
też mam 170 ale ważę 53 i mimo to wyglądam jak gruby pasztet, szczerze wam zazdroszczę szczupłego wyglądu...

te 58 czm to chyba zachaczyłam o pośladek i tak wyszło:) bo tak w połowie uda to mam 44 cm a te 58 to przy samym tyłku hehe, strasznie nieproporcjonalna jestem

chetnie oddam 3 kg - jak to mozliwe ? wazysz tak malo i mowisz ze grubo wygladasz? moze przesadzasz ? Jakie masz wymiary?

Gość co zrobiłaśś
chętnie przyjmę te 3kg, miałybyśmy po 50 :-) , ale ja i tak jestem wyższa :-(

Gość chętnie oddam 3 kg
wymiary niskie 82-63-88 ale jakoś tak wyglądam... na otłuszczoną, uda mi się stykają, brzuch zbyt miękki... Może moja waga kłamie?