Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ssttookkrroocciiaa21

Wzrost 170 , Waga 56

Polecane posty

170 wzrostu i 53 kg wagi to nie jest pasztet:)mam nadzieję że nie jesteś anorektyczką, ja mam obsesję i chce przytyć, więcej ważąc i mając mniejszy wzrost niż ty "chętnie oddam 3 kg"

chetnie oddam 3 kg - to niemozliwe ze wygladasz na otluszczona hehe. Gluptasie. Jestes napewno bardzo szczupla z takimi wymiarami

Gość co zrobiłaśś
jak bym chciała zeby mi sie uda stykaly... Ja nie uwazam ze jestes za gruba, a przeciwnie , na twoim miejscu pewnie chciałabym jeszcze przytyc...

to sie rozpisalymy dziewczynki o tak poznej porze hehe. Po ile macie latek? A moze jakies wspolne postanowienia miec bedziemy ? ja do konca czerwca chcialabym 3 kg przytyc a to jest 1 z moich glownych celow :)

ja uciekam spac dziewczyny, musze spowolnić przemianę materii:) i tak się nażarłam na noc i licze na kolejny tłuszczyk :) życze wszystkim tym, które chcą przytyc przytycia a tym co chcą schudnąc schudnięcia:) 🌻🌻🌻🌻 dla wszystkich

Gość co zrobiłaśś
no mój też ale do konca czerwca na pewno się nie uda, bo to za krótko, i nic mnie nie wspomaga (nie mam Peritolu :-( ) , i będzie to trudne bo nie mam apetytu... :-(

Gość co zrobiłaśś
no ja chyba też juz idę spac, bo póżno się zrobiło... Nawet nie wiadomo kiedy... :-)) Pa,pa

Gość chętnie oddam 3 kg
To lecę wystawić swoje 3 kg na allegro ;) Pasztet może nie ale mam za dużo tłuszczyku i bardzo zazdroszczę tym, które faktycznie wyglądają na swoją wagę :) choć z drugiej strony patykowate nogi też nie są fajne...

a co zrobilas - idz do lekarza. Powiedz ze nie mozesz jesc i chcesz przytyc i zeby ci przepisal ten lek i juz. Ja w ciagu ostatniego tyg przytylam ok 1 kg wiec mysle ze w ciagu miesiaca uda mi sie 3 kg przytyc :) , 2 moje postanowienie to lydki. Brzuszek sobie odpuszcze bo widocznie juz taka mam budowe ze jest plaski tylko wtedy kiedy jestem bardzo chuda a jak troszke przybieram na wadze to jest okragly:(

ja podobno wygladam na wiecej , hmm ale sama niewiem. Mimo wszystko chcialabym jeszcze te 3 kg. Ja tez klade sie spac. Wpadnijcie jutro. papapa Dobranoc

Gość dylematy wieczorową porą
chętnie oddam 3 kg.. a czy jak dietokwałaś to ćwiczyłaś, jeśli można wiedzieć? :) bo ja nie i właśnei mam podobną sytuację, wagowo jestem normalna 57 przy 170 ale cała się trzęsę jak np. chodzę. mi się wydaje że to od braku ruchu, bo łusszczyk sie nie spalił.. ale na pewno ja jutro się spalę jak to przeczytam, bo już usypiam i możliwe że bredzę;) powiedzcie, co o tym myślicie.. thx

Gość chętnie oddam 3 kg
Właśnie ćwiczyłam codziennie aeroby, hula hop, taniec, brzuszki więc nie bardzo wiem co doradzić skoro mnie nie pomogło ;)

up

Gość Mark000
Ale wy jestescie dziwne moja dziewczyna ma 46kg przy 1.64 wzrostu i zaleciłem jej delikatnie by uwazala na to ile je bo wolał bym aby schudla jeszcze ze 2 kg niz przytyła jeszcze. pzdr

Gość Mark000
A moze poprostu autorko topiku jestes grubokostna ze wygladasz na strasznie chudą choc masz az 56 kg. Tez tak wlasnie jst moj kolega ma strasznie grube kosci wyglada na chudzine duzo wieksza odemnie choc wazy mniej... roznie to bywa jak widac

Gość Mark000
* choc wazy wiecj, przpraszam

Gość co zrobiłaśś
46kg przy takim wzroście to wcale nie jest dużo, Twojej dziewczynie na pewno nie zaszkodziłoby 2kg więcej.Mialąm koleżankę, która mniej więcej tyle ważyła i była odrobinę niższa, a i tak była za szczupła . Ale to prawda,że jeden wazy mniej , a wygląda grubiej , a inny więcej i jest szczuplejszy. Ja bym tam chciała jeszcze z 5kg :-)