Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sialalinkaaa

NIE potrafie sie nigdzie zalogowac!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość sialalinkaaa

Mam problem, nie moge sie zalogowac na zadna poczte, mam na onecie i na o2 ani na zadne forum, ani na nasza klase, poprostu jak wpisze login i haslo to ponownie wyskakuje strona z logowaniem, nie pisze ze zle dane tylko nie loguje. Nie wiem o co chodzi, ostatnio 2 razy tak mi sie zrobilo, ale jak wylaczylam i wlaczylam komputer na nowo to juz sie dalo. A teraz nic nie pomaga, usunelam pliki cookies, wyczyscilam historie, w opcjach dalam napraw blad, ale nic nie pomoglo, wie ktos co to moze byc????????? POMOCY!!!! :(:(:(

Gość mamammaad
może masz caps locka :/

Gość sialalinkaaa
nie, nawet mam juz hasla jak tylko wpisze nazwe uzytkownika w niektorych, haslo i wszystko jest dobrze, ale nie da sie zalogowac!!!!

Gość potrzeba
UMIERAM NAPRWADE KOOPLE DO OCZU WYLEM Z WODKA :;(

Gość sialalinkaaa
nawet teraz pseudonim mi sie nie zapisuje i musze wpisywac za kazdym razem, a zawsze sie zapisywal, a o co chodzi z proxy?

Gość potrzeba
pomozcie mi, proszze ???

Gość potrzeba
bojje sie

moze ci jakas literka badz cyfra nie dziala na klawiaturze ktora w hasle wpisujesz.tez tak ostatnio mialam

Jak się ma włączone proxy,to nie loguje na pewne strony. Sugeruje inna przeglądarkę przetestować.

Też tak miałam. To wcale nie jest przez to ze zle wpisujesz haslo czy masz wlaczonego caps locka. Czasami tak jest bo albo strona cos zle chodzi albo twoj internet szfankuje..Sprobuj zresetowac komputer..Jesli za kazdym razem bedzie go musiala wylaczac i wlaczac to cos masz zle z internetem lub komputerem..

Gość sialalinkaaa
Ok dzieki juz sobie poradzilam, musialam wlaczyc pliki cookies, tylko czemu mnie logowalo do tej pory jak od dawna juz je mialam wylaczone

Gość Marekbyku
Dzięki u mnie też był podobny problem i włączenie ciasteczek pomogło :)