Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahaitylkoto

czy kazdy Polak to napakowany lysol???

Polecane posty

Gość hahahaitylkoto

juz mi normalnie niedobrze, kazdy lysy i napakowany na keratynie, zro umyslu tylko silka, bialko, na mase i na lyso leb golic, czy wy myslicie ze my chcemy takich karkow??? czy wy dowartosciowujecie sie, czy myslicie ze jestescie wtedy tacy straszni? grozni? to jest smutne...a to ze na lyso to dlatego ze oszczedzacie na fryzjerze jak zainwestujecie w maszynke i nawzajem sobie lby golicie??? czy to tez taki "stajl" typu wiejski tunning???? wytlumaczcie mi

Gość hahahaitylkoto
aha plus obowiazkowy tatuaz , zapomnialam dodac :)

Gość dziapato
tatoo obowiazkowo na lydce i nie co 2 tylko 8 na 10

Gość bebunia
tak, albo na lydce albo na ramieniu wtedy chodza w koszulkach bez rekawkow...heheh zalosne gnojki z malymi palami a fuuu

Gość lysy
a ja mam i jestem normalny a ze lepiej wygladam od was to mnie wcale nie boli jestescie pelni kompleksow

Gość bebunia
taa pewnie pale mala tez co???:D

Gość lysy
jeszce bys zawyla pyskata babuniuu

Gość bebunia
i pewnie na stadionach butelkami sie rzucasz :D taki jelop :D

Gość lysy
to co robie to moja sprawa dobrze mi z tym

Gość bebunia
zawyla???? ty chyba nie wiesz jakim sprzetem ja operuje ty gnojku wygolony ty :D:D:D

Gość hahahaitylkoto
ejjj nie off topic tu !!!

nie kazdy polak jest łysy a nie kazdy łysy jest głupi i tępy:)

Gość hahahaitylkoto
no nie twierdze tak ale czemu prawie kazdy tak wyglada??/

czasem łysy facio fajnie wyglada ale czasem faktycznie komicznie z tym niekształtym łbem

Gość dziapato
sa sa tacy jak opisala ich kolezanka

przewaznie łysi pakerzy kojarza sie z przemoca raczej bujkami na meczach itp

ale nie zawsze tacy sa znam kilku "łysych" ktorzy sa łysi bo tak lepiej wygladaja na slke chodza bo lubia ale nie bija sie z nikim:) ale nie raz natrafilam na takich co to łysy paker i na dodatek nietolerancyjny wobec wszystkiego z mottem zyciowym biała rasa lepsza rasa

Gość kupataka
no ale ich tutaj w UK jest cala masa, jedyne w co inwestuja to te wielkie sloje z odzywka i gym membership, oni sa smieszni, a jak zagadac z nimi to taka podstawowka ze szok, nie no chlopy zmiencie image to jest wiejski tunning...a najlepsze jak jest ktos kto pakuje na lapy a juz brzucha piwnego nie widzi buheheheh

raz szłam z kolezanka a ona opiekawałas sie niepełnosprawnym dzieckiem (12 lat miał chłpczyk) szłysmy przez rynek naszego niemałego miasta na prosto nas dwoch takich "łysych" jeden podszedł kopnął tego chłopczyka w twarz i wybuchnął śmiechem mały upad zajęłyśmy sie nim bo sie rozpłakał ale na szczęście nic mus ie wiecej nie stało a oni jakgdyby nigdy nic poszli dalej z usmiechami na mordach I nikt mim o ze ludzi było mnustwo nie zareagował Ale najgorsze było to że nie wiedziałyśmy co powiedziec maemu czemu ten idiota go tak ptraktował :(

Gość hahahaitylkoto
nie wierze, jak moglyscie na to pozwolic to jest straszne"!! biedny chlopczyk

nic nie zdazylysmy zrobic oni szli na prosto jak wielu ludzi przechodzac obok nas on poprostu kopnął małego i poszedł dalej nawet sie nie zatrzymał. A ty bys podejrzewała ze ktos tak potraktuje dzieco na ulicy?? Bo ja w życiu!!

wiem ze to straszne kolezanka szla kolo chlopca ale nie zdazyla nawet nic zrobic to byla chwila:( Wielu mezczyzn przechodzilo i nikt i chcnie zarzymal mimo ze krzyczalysmy zeby ktos ich zatrzymal wszyscy udawali ze nic nie widzieli

Gość hahahaitylkoto
bo faceci to sa tchorze tak naprawde pakuja pakuja ale im od tego odwagi nie przybywa, smutna prawda, ja wole naturalnie zbudowanego chlopa co sie nie boi drzwi przede mna otworzyc niz pozera slabeusza z napompowanym ego....bardzo szkoda chlopczyka, ale wszystko ok?

Gość Mieszkam za granica
i wlasnie tu nie ma takich karkow jak w polsce, dla mnie ideal faceta to taki mlody Szwarceneger, a na pewno bardzo umiesniony , lysa glowa albo blondyn, i wlosy tylko na rekach o nogach , depilacja konieczna. A trafiam tylko na takich chudych owlosionych cherlakow. Fuuuuu Mam ich dosc A wiem czym mowie , bo mam doswiadczenie, Strong meni gora

tak nic mu sie nie stało fizycznie chłopczyk był upośledzony i nie rozumiał sytuacji i szybko też o tym na szczęście zapomniał. Normalne bydlaki. Jak mozna tak dziecko potraktowac To właśnie chyba jedni z tych co tylko biała zdrowa rasa się liczy a według mnie to oni mimo ze biali i zdrowi to zwykle śmiecie

Gość hahahaitylkoto
oni lecza kompleksy i jedyne na co moga sie silic to to zeby biala rase w to wkrwcac, coz za pustomozgi.......ja mowie JEDNA RASA LUDZKA RASA :D pozdro dla chlopczyka

a ja tam nie lubie takich w stylu strong men. Moj mąz do takich nie nalezy choc silny jest i ma fajnie zbudowane ciało cwiczył tez capoeire wiec wysportowany jest ale przemocy nie lubi i zawsze od nie stroni a ćwiczył z passji:)

jak dla mnie to ten chłopczy mimo ze upośledzony ma więcej rozumu i mądrości w sobie niz oni wszyscy razem wzięci... i napewno więcej ludzi go kocha i uwielbia czego oni mogą mu tylko zazdrościc:)

Gość taaakzaszkodzi
ale wracam do tematu, czy wy nie chclaybyscie widziec madrych, naturalnie zbudowanych panow z meskimi cechami zamiast tych chamow z napakowanymi lapami i lysym lbem?