Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lemka

Wiosenna akcja ODCHUDZANIA! kto wlaczy ze mną?

Polecane posty

Gość mam pytanie do lemka
napisz mi prosze jak to jest z tymi jogurtami bo maja dużo białka co nie? no i pisałas wcześniej że organizm potrabuje dużo energii żeby spalić te kalorie z nich to znaczy że trzeba dużo ćwiczyć jak sie je te jogurty, czy nie tak? czy organizm sam spala z zapasów tłuszczu? bo już sie pogubiłam....

Gość lemka
do Kacuskab: Witam Cię serdecznie:) PEWNIE ,.że będzie Ci razniej w grupie .. no to będziemy się dzilić sowimi dośiwdczeniami ,troskami i chwilach słabości.. tAK.. bardzo dobrze , że jescze 5 posi łków.. ja również też tak się staram,ale nie zawsze wychodzu... praca itd:/..ale 3 kg to już jest coś.. jesli mozna wiedzieć to ile ważysz i mierzysz?:)

Gość lemka
do mam pytanie do lemka: a więc tak.. jeżeli spożywasz białko.. w różnych posaciach.. to nasz organizm żeby przetrawić białko zużywa naszą energię wewnętrzną (czyli inaczej spala kaloriie -samoistnie)/ oczywiście jeżeli dodasz ćwicznie to nie zaszkodzi, wręcz pomoże..ale wiem wiem..ahhh tak się nie chce:)...białko również korzytnie wpływa na nasze mięśnie.. otoż skora nie wiotczeje.. jak to bywa zazwyczej przy drastycznych dietach, więc same korzyści:)a masz nadwagę?

Gość lemka
aaa nie zapomnij.. że nie je się tylko samych jogurtów.. na początku wymieniłam parę rzeczy...:)jakie sie powinno uwzglednic w dietce

Gość Malina666999
Witam moje drogie koleżanki :) To nie jest normalna sól,tylko gorzka sól i kupisz ją tylko w aptece. Co do czasu hmm... rozplanowałam wszystko :P Wieczorem ćwicze godzinke,włączam sobie muzykę o łącznym czasie 1 godzina i ćwicze,znaczy biegam:) i zaczynam również aerobiczną szóstkę Weidera,zeby mieć płaski brzuch i żeby mi skóra nie sflaczała:P Powiem szczerze,że wy mi dajecie siłę:P Jak mam chwilę zwątpienia to wchodzę tu do was :) A z kremów to Dax perfecta slim i eveline extrem slim 3 D fat burner. Pierwszy ma działanie chłodząco grzejace,a drugi tylko rozgrzewające,spala tłuszcz:P Ten pierwszy mam przeciw rozstępom i powiem szczerze że już mało je widać. Polecam oba bo juz dużo kremów wypróbowałam i te są najlepsze:) Pamiętajcie że trzeba je stosować bo skóra bedzie jędrna. A wiec teraz mam do końca diete taką 5 litrów wody dziennie 3 szklanki czerwonej herbaty puerh z sokiem z cytryny.Do tego pomidory bez umiaru, ja jem co dwie lub trzy godziny po dwa pomidorki i jak jestem głodna to wasa chrupka:P Pamiętajcie,trzymam za was i za sibie kciuki więc sie nei poddamy :)

Gość lemka
no super:) ja widze motywacja w pełni... ja tak samo jak mam chwile zwątpienia musze wejśc na topik i odrazu przechodzi mi ochota:) może z tą sola sprobuje;p ja tez staramsie jeść co 2 godz jakieś małe porcję , żeby nie dopuścić się do wilczego głodu:P

Gość Malina666999
Tylko jak się bierze tą gorzką sól to trzeba sobie zrobić szklankę soku z grejfruta ,najlepiej żeby było z miąższem z grejfruta,bo ona wymiata wszystko i mozna poczuć się głodnym ,dlatego lepiej zapobiegać głodowi wcześniej. Wytrwamy dziewczęta ! :D

Swego czasu stosowałam Eveline 3 D ale cellulitis był wcale się nie zmniejszał i zwątpiłam ;) Chyba w moim przypadku tylko sport a nie mazidła. Ostatnio stwierdziłam, że muszę się troszkę opalić, wtedy te wszystkie nierówności skóry będą mniej widoczne. Z motywacją u mnie nieźle ale te pokusy... Koleżanka przyniosła dziś czekoladki, zeżarłam trzy.. ;) Ale poza tym sama zdrowa żywność.

Gość lemka
tez mam nieco pogladów dotyczacych kremów itd.. jak wroce to napiszę.. jadę na arebik:)Pappapa

Gość Malina666999
Do potwór zwany babą; A stosowałaś regularnie? JA mówię o tym eveline fat burner,on ma działanie termiczne.Rozgrzewa ciało dzięki czemu podnosi jego temperaturę,a co za tym idzie aktywnie wpływa na syntezę tłuszczyku:) Ja dzis padam za mną juz 5 dni diety:) biegam codziennie chociaz mam lekkie zakwasy :P

Gość lemka
Gratulacje Malinka:)... podziwiam osoby biegające.. nienawidze biegać wszytko inne tylko nie to.. sama nie wiem czemu. ten eveline fat burner działa? jest lepszy od tego zwykłego eveline kremu??.. bo ja ten zwykły do ud używam i ta seria do brzucha z eveline ...wiecie co wam powiem.. kupiłam niedawno guam.. i tj jedna wielka ściema.. sa efekty ,ale minimalne.. jednak organizm od wewnątrz może zdziałać znaczących roznic czyli własciwa dieta picie wody i ruch. mam taki okropny cellulit , że go chyba nigdy nie wylecze.. a o rozstępach to juj\ż nie wspomne,.;/

Hm, no to ja używałam zwykłego Eveline 3 D. A teraz Dove Firming Body - rano i wieczorem ale nie za wiele to daje. Może się skuszę na ten rozgrzewający - ale znowuż nie chce mi się wcierać , owijać itp. ;) A widzisz jakąś różnicę w obwodach? No nic, chyba przez najbliższy miesiąc wypróbuję po prostu połączenie diety z ćwiczeniami, potem się będę martwić i kombinować. Macie jeszcze jakieś ciekawe rady oprócz gorzkiej soli? Niektórzy polecają wodę z cytryną - czyżby dawała jakieś specjalne efekty?

Gość lemka
ja się staram pic duzo płynów, ale guam wydaje mi się nieskuteczny, może zależy od człowieka.. hmm... w obwodach.. była jakas róznica ale niewielka...ale wydaje mi się ze to efekt diety niż błotka.. zamowiłam na allegro detoren plus.. jest tani i dużo osob mowi , że jeste dobry.. hmm zobaczymy czy coś pomoże

Gość lemka
czy może ktoś z Was stosował ten specyfik pod nazwą: detoren plus?

Gość Malina666999
Moje drogie,zeby były efekty trzeba byc systematycznym:) a folie mozna dwa trzy razy w tygodniu stosować,ale smarować trzeba codziennie. Dobre są preparaty doustne płynne planta slim i cellu denosan,ale okropnie drogie;/ Ja w sobote podam wam moja wymiary wage ,sprawdze ile sie zminiło przez cały tydzień odchudzania i biegania. Powim wam,ze ja robie tak biegam wtedy organizm zaczyna spalac,co prawda przez pierwszy tydzien węglowodany ale w drugim bierze się za tłuszczyk:D po bieganiu robie piling kremik folia i powiem szczerze ze na mój równie uparty cellulitis pomaga ten codzienny zabieg. Jak sie chce być pieknym trzeba sie poświęcic. A teraz pare waznych wskazówek,trzeba cwiczyc co najmniej pół godzinki dzienie ,bo przewaznie dopiero po 30 minucie organizm zaczyna spalać.dlatego najlepiej najpierw lekkie ćwiczenia a potem po 30-tej minucie brać się do roboty:P Trzeba sie przemóc,bo dopiero wtedy kiedy myślisz że juz nei możesz,tak na prawdę zaczynasz spalać:) Woda z cytryną dobry patent, cytryna wpływa na przemianę materii i hamuje lekko głód.A kremy moge polecic jeszcze kolastynę z l karnityną i kofeina,pamiętajcie tylko te są skuteczne które maja działanie chłodzące,spinające albo rozgrzewajace. Aby zwalczyc cellulit i rozstepy trzeba najpierw piling potem krem i masować szorstka gąbką,jeśli poświecicie na to pół godzinnki wieczorem i rano to zobaczycie po miesiacu na prawdę widoczne efekty:) I nie ma czegoś takiego jak "to na mnie nie działa!" Motywacja cel i wytrwałość!

Gość Malina666999
WODA: 1. Woda spala tłuszcz.Osoby, które piją dużo wody mogą jeść mniej od innych i nie przybiorą na wadze, bo spalają ok. 3% więcej kalorii. 2. Pij zimną lub lodowatą wodę- jedna taka szklanka pozwala nam na spalenie dodatkowych 17 kcal. 3. Picie zimnej wodypowoduje, że twój organizmu musi zużyć więcej kalorii do jej ogrzania i przywrócenia sobie naturalnej temperatury (40 niepotrzebnych kalorii). 4. Uważaj jednak, by nie przeziębić się. Podczas diety twój organizm jest osłabiony i przez to łatwiej możesz zachorowć. 5. Do wody mineralnej wyciskaj trochę soku z cytryny- witamina C przyspiesz spalanie kalorii a przy okazji będziesz miała smaczny napój. 10 powodów dla których warto się ochudzać : 1.Będziesz super zgrabna. 2.Każdy facet będzie się za Tobą oglądał. 3.Podniesie się Twoja średnia z w-fu. 4.Bez wstydu pokażesz się na plaży. 5.Zmieścisz się w wymarzone ciuchy. 6.Nikt Ci nie powie że zajmujesz za dużo miejsca. 7.Wzbudzisz zazdrośc koleżanek. 8.Rodzina będzie Cię podziwiac. 9.Będziesz mogła nosic spódniczki tak krótkie jak tylko sobie zamarzysz. 10.Nie będziesz się załamywac oglądając zdjęcia modelek.

Dzięki Malina :) Skoro już wiem o co chodzi z wodą to warto spróbować, zresztą latem i tak nie mam ochoty na gorącą herbatę a gazowanych napoi się wystrzegam. Hoho, pół godz rano i wieczorem to ponad moje możliwości czasowe ;) Podejrzewam, że i bez żadnego specyfiku tak długi masaż redukuje cellulitis. Ja się ograniczałam do jakiś 10 min masowania ud gumową rękawicą + rano i wieczorem wcierałam serum Eveline - i tak przez półtora miesiąca. Ciekawa jestem jakie będziesz miała efekty po pracowitym tygodniu. Lemka, no niestety nie używałam więc się nie wypowiem. Z różnych różności próbowałam tylko: - serum Eveline 3 D, Dove Firming Body + w/w masowanie - nie zauważyłam różnicy przed i po, - codziennie na śniadanie błonnik, otręby - nie ruszyło mnie do wc, - herbatka Slim Figura - spadło 6-7 kg ale wtedy dopiero zaczynałam dietę i ćw więc nie wiem czy sama herbata by coś dała. Tyle cudownych specyfików. Za to mogę polecić hula hop, ładnie \'wykręciłam\' sobie talię ;)

Gość lemka
no dzięki Malinka.. :) jakaś motywacja wzrosła.. ja tak stosuję: piję płyny, jem (stram się ) jesć 5 pisołkow dziennie. (małe porcje-najpozniej 17-18).. zero chleba i słodyczy i rzeczy ich pochodnych:)..

Gość lemka
tak jak mówicie najważniejsza systtematyczność.. bo jak się za\robi parę raz to nie będzie zadnego efektu. z kremami tak jak z dietą;p

Gość lemka
nie jest narazie tak zle... nie myślłam o jedzienu bo poprostu cały dzień miłam czyms wypełniony.. i to chyba najlepsza metoda... z barku zajęc sięgamu po jedzonko.. a co tam orzeszki.. ważne żeby nie przerwać i jedziemy dalej;p

Gość Malina666999
Ważne by trwać dalej,czasmi każdy może mieć chwilę słabosci:)

Gość lemka
Malinka a jak jest z Tobą pracujesz? uczysz się?.. bo ja nie mogę z czasem wyrobić na ćwiczenia nie mam kiedy

Gość lemka
chyba muszę dołączyć musle.. a włascieiwe tj już doiłaczyłam.. bo nie potrafię się bez niego bejsć ale będe sie starała najwyzej 100 g dziennie.. wiem wiem ze ma dużo kalorii.. hmm sama nie wiem.

Do \"lemka\" Mam 170 cm wzrostu i jak zaczynałam odchudzanie to ważyłam 65 kg Teraz waże 63;;))

Gość lemka
poprzedniczko gartuluję :) kazdy kg jest ważny!:) ale muszę Ci powiedzieć , że chciłąbym mieć taką wagę;)

Gość lemka
już jestem :) musiłam się troche praca zajac:)/... no ja dużo 85 kg a-start teraz nie wiem moze 8..2? bo się nie wazyłam zrobie to po pewnym czasie,ale wierze , że jak bede miała silna wole to wytrawam.