Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gej23

JESTEM Gejem I BRZYDZĘ SIE was KOBIETY !!!

Polecane posty

Gość gej. 23
urodzimy córeczke - bedziemy ją wie;bić niczym BOGINIE kochamy was kobiety!!!!!!!!!

Gość gej23
i co hetero rybo głupio ci teraz :D

kurwa ale ty jestes dziwny kurwa to ze jestes homo to nie znaczy zeby obrazc hetro, wspolczuje tym dzieciom:O kurwa no comennts:O

Gość rokko
ja tez nie lubie tych pomieszańców (hetero) ale cóz zrobic jest ich niestety dośc duzo na tym świecie ale to sie kiedyś zmieni :D wtedy bedzie mozna normalmne zyć

Gość rokko
gej23 popieram ciebie i gratuluje ci odwagi !!

kurwa odwagi do czego do obrazani ludzi chyba ci sie cos popierdolilo:O jak sobie jest gejem to niech jest co nas to kurwa obchodzi:O

Gość Sinaya
09:37 gej23 Hm? Coś podobnego...Żądacie tolerancji, urządzacie parady równości- wszystko OK tylko sam gościu nie jesteś tolerancyjny. Zatem my...możemy teraz powiedzieć iż nie życzymy sobie żadnych parad; tolerancja jest na pierwszym miejscu. Aa..swoją drogą prawda jest taka że to kobieta najlepiej zna swoje ciało więc...się do niego użytkowniku gej23 nie wtrącaj skoro nic o nim nie wiesz. Matko, że są tak żałośni ludzie na świecie, zwykłe dzieci neta, Trolle!!

Gość rokko
w końcu możemy głosno powiedziec co o was sadzimy i sie ujawnić - ODWAGI SZLACHETNI, Przemówmy !

Gość Eskimosss
A ja się brzydzę gejami. Rzugać mi sie chce jak sie z tym obnosicie! To jest chore! Leczcie się!

ktoś musi na prawdę nie znościć gejów, żeby robić tak idiotyczną prowokację, każdy, kto zna choć jednego geja wie, że są świetnymi przyjaciółmi dziewczyn, taki przykład idealnej przyjaźni damsko męskiej, której nigdy nie rozwali seks.

Gość Antoni Men
Jesteście odpadem społecznym! Dla akich jak wy powinni zbudować specjalne farmy gdzieś na odludziu żebyście nie wkurwiali społeczeństwa!

Gość rokko
nie boj sie tak heteryku jeszcze troche i bedziemy mogli oficjalnie uczyc w szkołach i tworzyc nowe normalne społeczeństwo bez takich odpadów jak ty !

no wlasnie tez mnie to dziwi ze tak obrazaja kobiety bo ja znam geja i on jest przede wszystki bardzo inteligentny, nie obraza innych, nie jest wulgarny. Ci co napisali ten tpic to jacys pojebancy i tyle. koniec kropka.

Gość gej23
co innego my pedaly.Zawsze mozna kumplowi w dupie pogrzebac, gółwno wylizac z jego szpary. Albo taki ser pod skórą, o ileż lepiej pachnie nizjakas cipa. No i glos mam tak śpiewny, ze wszyscy się za mną ogląfdają z uśmiechem.Panienka mówią namnie, bo ja daję każdemu na dworcu centralnyn. I Jacyów jest moim idolem.

Gość gej23
dzieki rokko, jestes wileki jak wielu naszych ! wiesz poprostu juz nie moglem i chcvialem im powiedziec co o nich sadzimy naperawde banda kłamców i nie ludzkich istot. DO: strzalka - co juz zapłodnił ciebie twój zapładniacz ?? :D

Gość gej23
tak naprawdę to jestem męską dziwką pierdolą mnie różni pojebańcy a ja tego nienawidzę i muszę się na kimś wyładować, dziś padło na was kobiety, przepraszam, jestem żałosny, wiem....

kiepsciunki podszyw heterokobiecinko :D

Gość misia misia
przelecisz mnie geju?

ktoś zarezerwował mój nick. Tutaj jestem prawdziwy. Podszywaczu spadaj

i teraz wam powiem. jak byłem maly to mnie stary bral do kąpieli i uczył robić loda. Kobiet się boję bo mam małego i by mnie wyśmiały, a chłopcom to nie przeszkadza, liczy się dupa.

Gość Antoni Men
Nie ma matki. Małpy w puszcze go wychowały. Nie nadaje się do funkcjonowania w społeczeństwie.

Gość Antoni Men
Popieram powyższą wypowiedz!

Gość hahahyhyhuhu
po 1 primo- ten palant to nie gej, bo geje kobiety szanują i tak o nich nie mówią, więc spadaj palancie poruchać sobie chooojem rurę wydechową swojego cinquecento po 2 secundo- tak się uśmiałam jak ten palantunio pisał, że prawie się posikałam na monitor. :) brzydzą go kobiety. To ciekawe kto go urodził. może znaleźli go w kapuście czerwonej szatkowanej, albo nietoperz zrzucił do w nocy do smietnika i narodził sie gej23 CHŁOPIE idźże stąd już, bo normalnie srać mi się z żalu chce, jak czytam co Ty tu pierdooolisz.

co cieżko ci uwierzyc ze ty i twoje heterki mnie brzydzą :D obudź sie

Gość gość
JEden z lepszych tematów ostatnio.Uprasza sie kontynuowanie:D

Gość geje jedza kupe
na obiad

Gość no co geju
Twoja stara musiała być debilna jak cię wychowywało ..wlg jak cię rodziła...

Gość ========================
O rany ten facet dostał porzadnego kopa w dupę od jakieś laski i nie wie jak ma sie odegrać.