Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drukarkadrukarkadruk

Drukarka BROTHER DCP-135C

Polecane posty

Gość Drukarkadrukarkadruk

Jestem (nie)szczęsliwą posiadaczką tego typu drukarki. Tusze ktore były w zestawie skończyły sie błyskawicznie w porównaniu do poprzednich drukarek jakimi dysponowalam, kupiłam zamienniki, ciekawe jak długo \"pociągną\". Czy ktos z Was równiez posiada tą drukarkę, co i niej sadzicie?

OOOO dzięki:), widac nie tylko ja mam ten problem z ta drukarka. Tez tak mówie - nigdy więcej !!!!! Dobrze wiedziec bo myslałam że trafiłam na felerny model.

Napiszę, bo też używam brothera i wiem, że tusze, które są w zestawie mają bardzo symboliczną ilość tuszu. Zawsze tak jest. To są tylko próbki, na sprawdzenie, czy drukarka funkcjonuje

ja kupilam urzadzenie wilofunkcyjne .. brother DCP 135C pewnie o tym samym mowa, ale ogolnie jestem zadowolona.. za takie pieniadze, przeciez sprzet ejst stodunkowo niedrogi.. a tusze jak wszedzie, na poczatku jest tego mala ilosc;/

Jak dla mnie to zamienniki bardzo dobrze się sprawdzają, nie powinnaś mieć problemów z ich użyciem w tego typu drukarce. Jeżeli szukasz dobrych zamienników, to warto sobie zerknąć na doktortusz.pl - mają duży wybór zamienników i niskie ceny. Polecam!

Zerknęłam sobie na stronę tego doktora tusza i faktycznie maja tam całkiem niezłe ceny. Spoko, pasuje mi , bo akurat szukam sklepu z takimi usługami, nie opłaca mi się kupować oryginalnych zamienników, bo są bardzo drogie. Praktycznie za jeden oryginalny mam dwa takie - podobno jakościowo takie zamienniki wcale nie są złe, zresztą wszyscy teraz takich używają, bo im szkoda kasy na droższe wydawać.

Gość gość
Urządzenie wielofunkcyjne firmy BROTHER zdecydowanie ODRADZAM !! Zepsuło się po pół roku. Serwis odmówił naprawy, bo niby używałam zamienników. Za urządzenie zapłaciłam 600 zł !!! LIPA !!!!

Gość gość
bzdura mam taka 5-6 lat ostatnio cos skaner szwankuje ale swoje juz zrobiła :) tusze kupuje za 15 zł komplet 6 kolorów na allegro plus przesyłka

Gość gość
Ja też mam urządzenie 3w1 firmy Brother chyba od 8 lat, a od 5 kupuje tusze na Allegro, 5 tuszy wysyłką za 20 zl bodajże.

Gość gość
hej, ja wczoraj kupilam sobie drukarke brother HL z tego sklepu www.inprosystem.pl/brother i jestem tez zadowolona z wyboru ;)

Gość Sebek22
To prawda, tusze w nowo kupionej drukarce są jakby próbkami, niewiele w nich tuszu. To i tak dobrze, ze w ogóle są, bo mogliby nie dawać, tak jak do róznych sprzętów nie daje się baterii;) Ja zamienników nie kupuję, ale oryginalne tusze na arsa.pl zwykle są w dobrych cenach, więc jakoś mnie to specjalnie nie boli ^^