Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lesba22

nienawidze was faceci SMIERDZIUCHY

Polecane posty

Gość lesba22

nienawidze was faceci tych waszych smierdzacych jaj i gowien. a ta wasza sperma ooooo fuj mam ochote zwrocic dzisiejsze sniadanie jak o tym tylko sobie pomysle, dyndajace paly i obsrane gacie

Gość misias
jestem zaaaa :))

Gość kobieta1988
no pewnie, bo ty nigdy nie sralas, nie? nie wszyscy faceci to brudasy i smierdziele. niektorzy juz wyewoluowali i sie myja!

Gość Retro nie wygłupiaj się
:D

Gość slicznotkaaaaa
noo obsrane gacie sa najgorsze, a ty skad niby wiesz ze ona ma uplawy? to jest choroba ktora sie leczy i nie wszyscy ja maja to tak jakbym powiedziala ze masz kile, lyso?

Gość lesba22
Mam uplawy i co z tego , nic na to nie poradze . Na pewno lepiej miec uplawy niz jaja i oblesnego kuta.fona . Meska sperma smierdzi jak trupie cialo i smakuje jak stare wymioty . Nienawidze meszczyzn !!!

Gość lesba22
podszyw

to się przeprowadź na wyspę Lesbo, i ty prędzej będziesz śmierdząca, bo jak ci się prysznić zepsuje to tylko hydraulik naprawi, dyndające to raczej jaja i jakiegoś starucha

Gość Centurion
Najwidoczniej spotkalas niewlasciwych meszczyzn , wiem ze tacy sa , ale wy kobiety czasami tez potraficie byc conajmniej obrzydliwe o odrarzajace (chodzi mi o wasze zapachy). Osobiscie codzienie zmieniam bielizne i skarpetki , i kapie sie dwa razy dziennie (po pracy i po treningu) . Regularnie gole sie pod pachami i skracam owlosienie lonowe , krotko mowiac dbam o siebie inaczej czulbym sie zle w swoim ciele.

no jeśli Pani Lesba ma na myśli meneli to całkowicie się z nią zgadzam, też nienawidzę takich dziadów, o dyndających sie pałach nie wspominam, bo to mnie nie interesuje

a tam człowiek się już naoglądał w życiu tych dyndających interesów że nawet to mnie już nie rusza tak prawdę powiedziawszy