Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beyond paradisee

Kosmetyki Estee Lauder-opinie

Polecane posty

Gość beyond paradisee

Dziewczyny używacie może? piszcie co, bo zanim kupię coś chciałabym poznać opinie.Slyszałam o nich wiele dobrego

Gość SAE
ja kupiłam maskare za ok.110zł któramiała niby wydłuuuuuuuuuużać i maluje podobnie jak L'oreal za 50zł ;/ tylko, ze ja nie umiem za bardzo malowac rzęs, wiec to moze przez to

Gość gość
Postanowiła zaopatrzec się w drogie kosmetyki. mam dośc osypujących sie Rosmanowo Inglotowych cieni,słabo napigmentowanych,osypujących się. Z wiekiem postanowiłam zainwestowac by poczuc sie dowartościowana starsza panią , która ma cos drogiego. A co. I tak zaczełam kupowac róż za ponad 180 zł i róze do 100 zł. Teraz najgorsze ze tak sa ładne, drogie ze szkoda mi uzywac i nawet jezeli chodzi o zafoliowane palety cieni-szkoda mi ich rozrywac. No izaczynam wykanczac te ingloty i stare cienie.pewnie oddam je mamie i za jakis czas zostawię sobie te drogie i zecznę je uzywac ale teraz mi ich szkoda. Moze nie mam gdzie w nich wyjsc i dlatego tak postępuję? jakbym chodziła do pracy codzennie, na studia czy na ścianki......a tak wstaje rano i zajmuje somem i wyprawieniem dziecka czy to do przedszkola a teraz do szkoły. Więc maluje sie na wyjscie rano z z dzieckiem. I tyle z tego. No ewentualnie do kościoła, na sobotnie wyjscia na lody. No ale drogie mam i sie cieszę:) Powiedzcie mi o waszych produktach z Estee lauder. Mam róż.Czy jest dobry,barwi skórę,dobrze kryje? mam z the Balm i faktycznie moc,kolor i pigment. Trzymał sie mi całą noc .... a z esterr lauder nie wiem nie testowałam bo jak pisałam szkoda mi hahahahha