Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za pare dni euro 2008

DO DZIEWCZYN Czy jesli facet nie interesuje sie sportem i samochodami to znaczy

Polecane posty

ze jest mało interesujący czy wrecz przeciwnie , czy byście sie takim zainteresowały . Nie interesuje sie sportem i samochodami znaczy nie oglada meczów ( obojetnie jaki sport) w tv czy w barze , nie oglada olpiad i i róznego rodzaju mistrzostw zadnego F1 , co do samochodów to tylko jaka marka i cena nic co jest pod maską samochodu i i take tam.

Gość to dupa nie facet
:p

Gość autor topiku2
to dupa nie facet - moze ma inne zainteresowania - podkresle normalne :) bez podtekstów i równo podsófitem

nienawidze jak faceci tylko o sporcie i samochodach gadają bo mnie to strasznie nudzi. Nie oglądam zadnych sportow a na samochodach sie nie znam kompletnie i szczerze mówiąc mnie to wali :P

Gość autor topiku2
a czy mozna stwierdzić ze w takim przypadku jest o jeden powód mniej do sprzeczek i spięc bo zaloze sie ze jest tak ze dziewczyna czy zona chce coś od swojego mężczyzny coś w tedy gdy on oddał by palec za te pare minut spokoju by posłuchania w tv o sporcie albo reke za 90 min spokoju zeby obejrzec mecz , szukam potwierdzenia ze ,, tak''

Gość to czym sie interesujesz
? jak glupimi grami na kompie to tym bardziej NIE

kolekcjonuję papierki po cukierkach :) zatkało co

Gość autor topiku2
już jakaś cholera sie podszywa , grami nie , jakaś gra na jakiś czas jak sie uda załatwić jakąs to sobie pogram ale nie nałogowo ,

Gość autor topiku2
z motoryzacyjnych spraw to tylko jazda na ręcznym :classic_cool:🖐️

Gość autor topiku2
nic nie kolekcjonuje nic nie zbieram bo nigdy mnie to nie bawiło nic sobie nie znalazłem do kolekcjonowania ,chobby tez zadnego sobie nie znalazłem a co do zainteresowań to tez nie mam jakiś szczególnych moze napisze tak interesują mnie tematy jakie są poruszane w takich tygodnikach jak wprost neeswek czy polityka zeby nie wyszło ze jestem nudny jak flaki z oleju albo nie ciekawy

Gość autor topiku2
przeciez jak ktoś czyta od poczadku mój topik to widać ze jakiś idiota sie podszywa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kasiulkaaaa
Ja trafiłam na wspaniałego faceta:) ze sportu interesują go jedynie rajdy samochodowe i motocross:) meczów nie nawidzi, i chwała mu za to:)

Gość autor topiku2
te poczytne tygodniki pozyskuję z kontenerów na makulaturę więc czasami nie jestem na bieżąco :classic_cool:

no mój chłopak to aż zabardzo się interesuje sportem:( tak też nie dobrze.. dla niego piłka nożna to życie, mógłby nawijać o niej dzień noc i tak bez znudzenia.. a jak jeszcze teraz się zaczną mistrzostwa to coś czuje że z przed telewizora nie wyjdzie.. także z jednej strony dziewczyno ty się ciesz.. bo ja ubolewam:( a poza tym może poprostu jeszcze nie trafił na to co go naprawde interesuje i jeszcze to odkryje:) także głowa do góry

ja tam z motoryzacja nie mam problemow bo sama sie tym interesuje :P sportem sie nie interesuje a jak juz cos to razem ogladamy/chodzimy na mecze

Gość autor topiku2
katti_21 ta twoja odpowiec to do kogo bo to zdanie mnie zaciekawiło chyba do także z jednej strony dziewczyno ty się ciesz

Gość to bylby ideałem
moj na szczescie sportu nie znosi (takiego w telewizji/kibicowania, sam jest dosc aktywny fizycznie, czasem z kumplami w noge gra, ale mowi, ze patrzec, jak inni faceci grają, jest mniej wiecej tak samo sensowne jak ogladac w tv jak ktoś je czekolade :D) Samochody rozpoznaje niestety :P ale jakos mu wybaczam to, bo kochany jest. za to zapaleni kibice są u mnie skreśleni :P

u mnie w domu to ja interesuje sie sportem, nie moj facet. To ja ogladam mecze w tv, F1 i inne. A jak juz sa mistrzostwa to mnie dla nikogo nie ma. Zainteresowanie sportem wcale nie jest tylko czy dla wszystkich mezczyzn.

nie, co to za facet? Może jeszcze szydełkujesz i oglądasz telenowele?:D jestem kobietą, interesuję się piłką nożna i motoryzacją i nie wyobrażam sobie żebym mogła być z facetem, który ma mniejsze pojęcie o tych dziedzinach niż ja, to jakaś sierota by była.

Gość bvnletsssssssssss densss
ja bym sie cieszyla gdyby nie interesowal sie: sportem, samochodami, grami komputerowymi. ALE tylko pod warunkiem ze milaby inne pasje czy zanteresowania. bo osoba bez zainteresowan jest nudna

Gość gry komputerowe sa ok
rozumiem, ze analogicznie, achajko, jesli ty nie szydełkujesz i nie ogladasz telenoweli, to nie jestes kobieta, i facet powinien cie rzucic, bo to jak zwiazek gejowski? :D Durne stereotypy. Nie wymagam od faceta podzielania WSZYSTKICH moich zainteresowań, ani tym bardziej jakichś "męskich" hobby. Całe szczeście, że nie wędkuje, nie oglada sportu w tv ani nie udaje małego majsterkowicza. Toż to nudne jak cholera :)