Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajnym

Zaczynam się niepokoić...

Polecane posty

Gość Fajnym

Zakładałem już tutaj temat dotyczący tej znajomości, ale zakładam kolejny bo zaczynam się niepokoić. Poznaliśmy się w necie pare dni temu i super się gadało, spontanicznie, beztrosko, a teraz po paru dniach wyczuwam jakieś zmuszenie... Brakuje spontaniczności, animuszu, dochodzi do jakichś głupich nieporozumień, momentami jest mi trudno ją zrozumieć. Wydaje mi się, że z dnia na dzień nasze rozmowy robią się sztywniejsze. Ja tak reaguje, bo wyczuwam jakąś niechęć od niej. Mimo, że to ona pierwsza zagaduje, szczególnie wczoraj była jakaś opryskliwa i niechętna, ale tłumaczyła się tym, że jest bardzo zmęczona i usypia nad klawiaturą. Postanowiłem, że nie będę już czekać na nią z utęsknieniem na tym gg i będę wchodził rzadziej. Nie wiem, czyżby to było jednak nie to? Jeśli rozmowa po paru dniach robi się niewygodna (przynajmniej dla mnie). Kurde, a chciałbym, żeby było z tego coś więcej...

Nie rozpaczaj, możliwe, że sobie coś ubzdurałeś, że "wyczuwasz" nie to, co powinieneś, a może po prostu "wyczuwasz" bo masz dobry węch ? ;) Jakkolwiek by nie było, poznana w necie ma też prawo do odetchnięcia, do spania nie na klawiaturze, tylko we własnym łóżku, do tego by mieć lepsze lub gorsze nastroje. Ty ich nie miewasz ? Dziwne...:D 🖐️

Gość a bylo spotkanie w realu
??

Gość Fajnym
Nie bylo, ale przymierzamy się :) Wiem, właśnie dlatego wczoraj jej pisałem, żeby poszła spać, a pogadamy następnego dnia. A ona mi powiedziała, że siedzi, bo uwielbia ze mną rozmawiać...

Gość Fajnym
Wiem, że każdy może mieć gorszy nastrój, ale odczuwam jakby to było przeze mnie :(

Gość a bylo spotkanie w realu
no to w czym problem? ale lepiej bedzie jak sie spotkacie nie ma co sie za dlugo przymierac

Gość Fajnym
Moze przesadzam, ale po prostu sie zaanagazowalem... i kazde jakies nieporozumienie w naszych kontaktach zle interpretuje. Nie chce po prostu zawiesc i zanudzic jej. Jest najpiekniejsza dziewczyna, ktora poznalem :)

chyba znasz starą prawdę i maksymę , że dziewczyny fajnych facetów nie chcą i nie potrzebują i dla własnego dobra psychicznego wyszukują sobie facetów z problemami , jeżeli jesteś facetem z którym kobieta nie ma nic do zrobienia i nie masz wad widocznych to nie znajdziesz kobiety

do autora: to spotkaj się z nią i do cholery przestań się bać tego, że robisz coś źle i tego, że żyjesz ! 🖐️

Gość Fajnym
grażka - wiem, musze sie kopnac w dupe :D i jakod podejsc do tego z dystansem i na luzie, bo za bardzo sie wczuwam :D

Gość żal.........
kocham harrego pottera

Gość kupie_se_bobra
Nie ma to jak się użalać nad znajomością internetową. W realu może i tak być wszystko do dupy.

Gość chętnie doradzę
Najwyraźniej "nie nadajecie na tych samych falach".

"Poznaliśmy się w necie pare dni temu " "Nie wiem, czyżby to było jednak nie to?" przeczytaj uważnie, co napisałeś? nikt nie jest w stanie odpowiedzieć sam sobie na takie pytanie i to na podstawie wyłacznie paru rozmów gg a Ty chcesz, żeby ludzie z forum to wiedzieli? :-D

a, jeszcze widzę, że to już drugi temat w związku z ta rozterką :-D

Gość Fajnym
No i dobra mozecie sie smiac :P Tak, wczulem sie i tak, boje sie jak debil. Pierwszy raz mi sie to zdarza :O

Nie śmieję się, zadziwia mnie to. Jak będziesz za szybko i za bardzo chciał, dziewczyna moze sie zniechęcić. Powodzenia!

Gość a ile masz lat
ze az tak sie boisz?

Gość Fajnym
Jeszcze 19 :P Ale ona sie nie zniecheca... Planuje tak za miesiac sie z nia spotkac... Mysle, ze przez ten czas jakos to sie ulozy :) Nie wiem co sie ze mna stalo, cos czuje ze jestem blisko zakochania sie, a to zdarzylo mi sie do tej pory tylko raz :P Wyobrazcie sobie taka sytuacje: macie w glowie jakis swoj ideal partnera i nagle dostajecie zdjecie identyczne do waszego idealu. Nie stracilibyscie glowy?

Gość Fajnym
Starosc tez nienajgorsza ;p Jak postepowac z idealem? Czuje sie taki malutki xD A to, ze sie jeszcze jej podobam to juz w ogole mnie niszczy ;P

Tak, to może oszołomić. Ale wiesz co? SPOKOJNIE. Załóż sobie, ze teraz będziecie się po prostu poznawać. I już. Bo na starość się już wie, ze ideałów nie ma ...

Gość Fajnym
Ale to ideal jesli chodzi o wyglad :) Wiesz, masz go w glowie, ideal, ktory istnieje tylko w twoich myskach i marzeniach. A ja go zobaczylem na zdjeciu i o istnieje :O I w dodatku ja tez mu sie podobam :O Przepraszam, ze sie powtarzam :P Fajnie sie tez z nia gada, ale ja juz bym chcial na zywo poznawac, a nie przez gg. Boje sie rutyny w tych rozmowach... Mam nadzieje, ze miesiac to sie przetrzyma ;) a potem nie wiem co... bo jak zaczna sie wakacje to bedzie daleko dosyc, jakies 200 km...

Ty mówisz o wyglądzie, ja nie tylko o wyglądzie:) Powiedz mi, dlaczego planujesz spotkanie dopiero za miesiąc?

Gość Fajnym
Nie chce jej naciskac, nie chce byc nachalny, no i mam egzaminy... mysle, ze na poczatku lipca bedzie ok.

Gość Fajnym
No i nici... Poklocilismy sie starsznie :((((

Gość katafalk
a pewien jesteś, że to ona jest na tym zdjęciu?

Gość Fajnym
Nie jestem pewny, ale wyslala z 10 zdjec.