Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milena1985

kiedy zacząc szukanie sukienki?

Polecane posty

Gość milena1985

ile czasu wcześniej powinnam zacząc szukac suknię jeśli ślub mam w lipcu za rok?

ja zaczełam sie rozglądac juz rok wcześniej ale oczywiscie w salonach mowilam ze slub za 4 miesiace - latały kolo mnie jak postrzelone

rozgladac sie mozesz juz teraz wiadomo ze nowe kolekcje beda w styczniu a nawet w grudniu ...a zamawiac na okolo4 miesiace wczesniej ja mam slub 4 pazdziernika i zamowilam tydzien temu odbierac bede dwa tygodnie przed slubem

Gość milena1985
dziękuję za odpowiedź dziewczynki:)

Ja szukanie zaczęłam ok. 4.5 miesiąca przed ślubem, wcześniej tylko oglądałam w necie. Ok. 3.5 miesiąca przed ślubem zamówiłam.

ja szukałam sukienki 3 miesiące przed ślubem, jeden dzień chodzenia po salonach i znalazłam swoją idealną :)

no ja tez jeden dzien w sumie na necie upatrzylam calkiem inna ale jak ja zobaczylam na zywo od razu z niej zrezygnowalam calkiem inaczej wygladala...zamowilamn 3 ktora przymierzylam i innej nie chcialam..:)

ja tam ślub mam 5lipca tego roku a suknie dopiero zaczęłam oglądać dwa tygodnie wcześnie w tydzień dwa tygodnie mam mieć uszytą;)