Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znów sobota a ja znów sama

I znów sobota a ja znów w domu sama

Polecane posty

Gość hfcdddfv
to tez nie masz wesolo. czemu sie nie wyprowadzisz od niego?

Gość hmmmfgsdagdfsg
bo mi na nim zalezy .. lubie byc z nim ale kurde to zawsze ja mowilam chodzmy zrobmy cos!!! i postanowilam ze teraz jego pora i co i nic siedze w domu . Ja w swoim pokoju on w swoim. kiedys spalismy razem. nawet nie powie wroc do pokoju. czuje sie jakysmy byli 30 lat ze soba

Gość hmmmfgsdagdfsg
hmmm brak mi tego kogo poznalam . jak mu mowie ze sie zmienil to on ze to nie prawda. jak jestem zla o cos to juz to olewa mowi ze sie czepiam glupot. on uwaza ze wszystko jest ok

Gość mam podobnie...
do Ciebie autorko. Nie mam z kim sie spotkać, sama nie lubie chodzić. Kiedyś mi nie przeszkadzały samotne spacery a teraz nie umiem sama. Nawet do supermarketu wole z kims chodzić. Tylko nie mam z kim. znajomi sie pozenili albo wyjechali. Mam mozliwośc pracy (może nie tak że na 100% ale powiedzmy że szansa jest) to się boję. Jak mnie normalnie ktos nie wyciągnie, to sama nic nie zrobie. taka sie dziwna zrobiłam. To chyba juz tak na starośc :(

Gość ja też jestem z Wrocławia
możemy spróbowac się zakolegować, ja sama przemierzam Wrocław ale zgadzam sie ze we dwie raźniej

jarek nie wierz;) ja wiem swoje uciekam na ten rowerek...uzbierałam na niego sobie jakies 2 lata temu :)

:)

Gość ofe rma
hfcdddfv co ty taka pesymistka jesteś, co? w łodzi dzisiaj juwenalia, miasto az huczy a ta nie ma gdzie iść, normalnie nienormalna :D

no i miałam racje....znajomi mają mnie gdzies, olewają:( własnie dowiedziałam sie ze nici z wieczornego wypadu:( a powód....cóz ta alergia jest tak straszna ze wiesz nie dam rady ... cholera tez mam alergie i własnie kicham i wygladam jak krolik z czerwonym nosem i oczami !!!!! ale to nie powód zeby z domu nie wychodzic:(

wróciłam z zakupów, kupiłam sobie białe rybaczki i torebke zeby miec w czym wyjsc a tu lipa:(smutno mi :(

jarek to znów ty;) a wiesz nie mogłam na siebie bluzki znalezc bo mi sie na biuscie nie chcą zapinac ;)

nie jestem gruba!!!!!! i własnie uratowała mnie kolezanka.....idziemy se na piwko i lody ;)

a nam tak pasuje;)