Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie za 5 pkt

depilator elektryczny, na ile wam wystarcza. jaki macie

Polecane posty

Gość pytanie za 5 pkt

model? po jakim czasie zuzywaja sie pesety? jaki model bysci polecily. mam od 2 lat Braun EverSofy Deluxe i ostatnio mam wrazenie ze nie wszystki wloski chwyta tak dobrzez jak kiedys? to mozliwe ze tak szybko sie zuzywaja?

Gość pytanie za 5 pkt
sorry ze drugi raz ten sam topik ale wcielo poprzeni:(

Gość aneta19
dziewczyno, ja mam cały czas depilator Philipsa. nie da się z bólu wytrzymać!!!!!!!!!! :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( wolę golić maszynką chociaż się ciagle zacinam.. nie moge , boli jak cholera, pocę sie ze stresu, nigdy więcej!!! poza tym słyszałam że skóra po kilku latach depilowania regularnego jest wiotka, marszczy się , bo drażnione sa receptory :( także odradzam

Gość pytanie za 5 pkt
aneta - nie zrozumialas pytania moja droga. Co mnie obchodzi ze nie mozesz wyrzymac z bolu i golisz sie maszynka w dodatku nieumiejetnie? pytalam o co innego.

Gość pytanie za 5 pkt
fascynujace ze zawsze odzywaja sie pierwsze osoby ktore nie maja nic do powiedzenia na dany temat.

Gość ppppppppppppp
Ja mam brown silk epil od roku i narazie nie widzę roznicy w dzilaniu pesetek. Ten model ma dodatkowo rozne nakladki, do szybkiego golenia, masujaca. A co najfajniejsze ma nakladke z golarką, jak chce ogolic nogi krotko przed wyjsciem i nie chce depilowac zeby nie miec czerwonych plamek, to ta golarka jest jest swietna- dobrze sie tez sprawdza pod pachami i w bikini. polecam

Gość pytanie za 5 pkt
dzieki za odpowiedz:) ja jestem w sumie bardzo zadowowlona z depilatora. nie ma porownania golenie maszynka bo to trzeba codziennie robic a i tak wieczorem nogi juz nie sa takie gladkie. tylko wlasnie ostatnio mialam wrazenie ze wyrywa nie wszystkie wloski. ale moze dlatego ze raz ogolilam bo sie spieszylam i teraz jakos szybciej odrosly

Gość pytanie za 5 pkt
jak bede kupowac nowy to tez chcialabym z golarka bo pach to nigdy nie odwaze sie wydepilowac:)

Gość ppppppppppppp
A ja wydepilowałam pachy 2 razy w życiu :) Ale nie polecam, ból koszmarny, łzy same lecą, a potem jak włosy odrastają, zanim wyjdą spod skóry to swędzi okropnie. To bylo kilka lat temu jak mialam jeszcze jakis stary model. Teraz specjalnie kupilam z golarka i naprawde jestem zadowolona

Gość ppppppppppppp
A moze wczesniej balsamowałas nogi albo uzylas jakiegos natluszczajacego zelu pod prysznic, czasami wtedy moze gorzej łapać włoski i niedokładnie usuwać

Gość pytanie za 5 pkt
wiesz ze to mozliwe ze uzylam balsamu przed:) :):):)

Witam! To ja chyba jestem rekordzistką bo używam depilatora Braun, jednego i tego samego piąty rok z rzędu. Używam go raz na ok 2 tygodnie, właściwie tylko do bikini, na nogach prawie nie mam owłosienia. Pozdrawiam :)

Gość Agiiooooo
Hej Wam :) ! Chyba Ci się wydaje bo po co by były gwarancje na 3 lata nawet do 5 lat... jedynie moze sie przegrzac albo coś albo za szybko nim robisz. Mnie pierwsza depilacja mega bolała . Najpierw goliłam nogi , a potem pachy ( je to jakoś przezylam w miare) najgorsze byly bikini i znalazłam sposob, napilam sie pare drinkow i ból miałam gdzieś :D smiałam się z tego ... i tak bolało ale jakoś na luza to przyjełam ... myslalam ze juz nigdy nie zrobie tego, ale zrobiłam i tez bolało ale juz nieco mniej, a teraz juz moge golic bez problemu :) pierwszy miesiac co tydzien trzeba sie golic potem co dwa tygodnie i potem co 3 tygodnie .. :) Pozdrawiam