Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

* * NIEWIDZIALNA * *

Wszystko o Tobie...

Polecane posty

Gość chaotyczny
NIEWIDZIALNA - nie bój się, jeśli nie jest zaobrączkowany zbliż się do niego, okaż mu to co czujesz, może ogień twego serca z czasem i w nim rozpali to czego tak pragniesz...have faith

Gość chaotyczny
hm, w takim układzie faktycznie sprawa jest ciężka...jeśli nie chcesz rozbijać czyjejś rodziny to jedyne co Ci pozostaje to czekać aż to przejdzie i w międzyczasie cieszyć się jego radością, każdym uśmiechem. Sam mam podobny problem i tak właśnie do tego podchodzę - choć wiem że nie będziemy razem to jednak to nieszczęsne uczucie daje mi wiele radości - za każdym razem gdy widzę że jest uśmiechnięta, szczęśliwa dostaję zastrzyk energii.

chaotyczny -> mam świadomość tego wszystkiego, ale czy mam prawo wierzyć, że może kiedyś... może jakoś... jednak nasze dusze się spotkają? Bóg mi świadkiem nie szukam szczęścia w gwiazdach cudzego nieba...

Gość ech.......
Moje niebo zawaliło się dawno temu....

Moje niebo wali się teraz... dlaczego On... dlaczego ja? Czemuż w natłoku ostatnich dramatycznych wydarzeń w moim życiu przyszło mi się zmierzyć jeszcze z... no właśnie... Czy to pokusa której mam się oprzeć... czy życie dla mojego umierającego serca...

Biegnę w nicość, coraz bardziej brak mi sił... teraz me myśli, serce i dusza są tam, przy Tobie... ale ja nadal tak daleko... każda sekunda to Ty... Dobry Boże dopomóż, ulituj się nade mną. Cały mój świat zamienił się w Jego imię. Co mam uczynić, by znów normalnie żyć... Boże dlaczego nie pozwalasz mi wyrzucić Go z mego serca, wciąż ta nadzieja...