Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaniaaa

Opuchnięte ręce..Czy ktoś też w gorący dzień ma problem z opuchniętymu rękoma?

Polecane posty

Gość aaaaniaaa

Jakie są przyczyny i czy można temu zaradzić?

Gość to jest złe krążenie

Gość to jest złe krążenie
Idż do lekarza po skierowanie do kardiologa!!!!!!!!!!!!!

Gość też uwazam
ja nie ręce tylko same dłonie ma mokre i spuchnięte, a jak polizac strasznie słone, obrzydlistwo, jak pochlapie sie w zimnej wodzie od razu odczuwam ulgę, na razie pomaga tylko przesiadywanie w chodnych miejscach

Gość tez to mam
dokladnie, jak jestem w chlodnym miejscu odrazu przechodzi! serce mam podobno zdrowe, a z tymi rekami mam od lat, okropne uczucie..

Gość mamy mamy
ja akurat z nogami:o Dopler - ok, nery też...... a nogi jak banie na kostkach:( Nie uzywam soli w nadmiarze - raczej przyprawy.Jeśli to "od serca" to JAKIE badanie mam zrobic prócz RKG, które nic nie wykazało? Dodam też że to nie z powodu upałow, których nie znosze:(

Gość mamy mamy
EKG - sorry:o

Gość IXAA
ja tak mam np. przy dlugich wędrówkach albo podczas codziennego biegania. ostataniej zimy tez mnie takie cos dręczylo i to uporczywie. ale wydaje mi sie ze to nic strasznego a moze sie myle?

Gość A ZŁE KRĄZENIE
to oznacza cos z sercem? a czy złe kązenie to tez złe ciśnienie??

Gość A ZŁE KRĄZENIE
bo ja nie rozumiem co oznacza ''złe kązenie'', co mam rozumiec pod pojeciem'' złe krażenie''? ..ze chore serce, czy złe cisnienie??

Gość spring28
Złe krążenie jest wynikiem zwężenia żył serce może być zdrowe ale już ciśnienie na pewno może skakać, radzę go sprawdzić badając trzy razy dziennie, a do okulisty na badanie w jakim stanie są nasze żyły. Jeśli się dużego ciśnienia nie leczy może być przyczyną uszkodzenia nerek i serca. Pozdrawiam

Gość agnesz1989
Czesc właśnie mnei zaczyna dotyczyc ten sam problem ;/ Od niedawna budze sie w nocy z tak ciężkimi rękami , które są tak spuchnięte, ze palcow nie moge zgiąć ;/ nie wiem co to moze oznaczac :(

Gość ererererererere
tez to mam, nie tylko latem, ale teraz w zime takze.ja mam palce u rąk opuchniete, i wydaje mi sie ze po nocy , rano najbardziej. Ale ta opuchlizna utrzymuje sie cały czas, czasem mnie a czase, bardziej mam opuchniete palce.co moze byc tego przyczyna?