Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie iwem co o tym mam myslec

to boli bardzo ...

Polecane posty

dlugo sie zastaniamwialam nad tym zeby sie z kmi kolwiek podzielic tym co czuje... jestem z facetem 5 lat dla niektorych dlugo a dla niektorych jeszcze sie nie poznalismy... poczatki byly trudne ja za nim latalam zabiegalam o niego pomimo tego ze mnie " podrywal" calyczas chcialam mu udowodnic zem i na nim zalezy a on mnie za kazdym razem gnoil byl malolatem tak sobie to tlumacze nawet to ze mnie zdradzil i tak cala wina spadla na mnie ... postanowil wyjechac do szwecji do swojej ukochanej mamy mialam dojechac na poczatku bylo spoko ale pozniej nie mial czasu zeby wejsc na gg jakby sie oddalal zerwalismy probowalam sobie ulozyc zycie na nowo znalezc kogos kogo nie bede musiala sie prosic o zainteresowanie kto mi powie ze ladnie wygladam i lubi mnie za to jaka jestem znalazlam ale zostawilam gdy ON wrocil mnie przepraszac ale i tak odwinal kota ogonem bo byla moja wina ... wyjechalam do szwecji mialam problemy ze zanalezieniem pracy a nie moglam liczyc na nikogo jesli chodzi o strone finansowa pol na pol po 3 latach znajomosci " milosci " wyjechalam do irlandi on mial przyleciec po miesiacu wrocilam bo on powiedzial ze nie przyleci zebym wybrala wybralam jego nawet po mnie na lotnisko nie przyjechal spedzialm 3 godziny w pustym sztokholmie na srodku drogi sama o 3 w nocy bo nie sprawdzil wczesniej nocnego i mial pretensje o wszystko bylo ciezko nadal obiecal mi 2gi raz ze dojedzie do irlandii pojechalam uwierzylam przez 7 miesiecy bylam tam sama a on ani razu nie zadzwonil tylko ja ... teraz mieszkamy znow razem w szwecji ale czuje ze jest zle nie potrafie zyc bez niego i tez z nim czuje sie zle czasami wspaniale czuje sie jak gowno .... potrafi yc mily fajny kochany ale jak ja o cos poprosze to jest tragedia dla niego nic nie potrafie do niczego sie nie nadaje ... co ja mam zrobic ?

Zapytam wprost - dla jakiej idei z nim jesteś ?

sama nie iwem kocham go tesknie za nim codziennie jak wychodzi do pracy ludze sie ze sie zmieni bo tak mowi a potem to samo ... mam kongo w glowie takie pranie mozgu ...

wiesz czasami sa chwile piekne ale najgorsze jest to jak sie starasz a potem ci mowi ze nic nie robisz od siebie nic! ze nigdy nic nie zrobilas ze zawsze wszystko musi mi wypasc z reki ze to ze tamto mam dosc a z drugiej strony nie wyobrazam sobie zycia samej chyba ze jakis krolewicz stanie mi na drodze ;)

jesteś uzależniona. to nie jest miłość.to jest chore. On Cię poniża. Ty godzisz się na to i prosisz o więcej.