Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

white chocolate

Oddam dwie śliczne kotki. BARDZO PILNE Warszawa i okolice

Polecane posty

Gość rtttttttttttt

Gość Kocicom wycina sie macice
KOty trzeba do kurwy nedzy wysterylizowac. Bo kazdy taki porod niszczy kotke, wyciaga wszystkie witaminy z niej. PO co tak meczyc zwierze, no po co??? BYlam wychowana na wsi i pamietam jak sasiadz chodzil z workiem i wrzucam kotki do rzeki 4 razy do roku. Albo rozbijal o drzewo.. Kurwa bylam wtedy dzieckiem. Ale jak teraz tam wroce i to zobacze to jak Boga kocham zaczaje sie na sasiade i go zajebe debila. Kotki sie nawet 4 razy w roku koca. TO je wykancza.Biedaczki

Gość Kocicom wycina sie macice
A najsmieszniejsze jest , ze takie debile z tych ludzi , ze jak im zaproponowalam, ze ja zaplace to oni na to. KOtka MUSI MIEC DZIECI!!! BO nie mozna odbierac jej radosci z macierzynstwa!!! KAZDE Zwierze musi miec dzieci a JA JESTEM GLUPIA bo chce je "okaleczyc" i odebrac radosc z macierzyntwa. TAka jedna baba mi powiedziala , ze mojej kotki, ktora byla wtedy mala nie wolno mi sterylizowac i ona bedzie walczyc o to ze mna . I to kobieta z duzego miasta a nie z wioski byla.

daj ogloszenie naforum mial.pl albo zanies do schroniska albo weta ....spytaj w urzedzie miasta o darmowe programy sterylizacji zwierzat ....nie daj uspic maluszkow :( mam jednak nadzieje, ze znajda domek daj moze ogloszenie na allegro , zawsze to jakis pomysl :D