Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monis l.

CO ZROBIĆ BY BARDZIEJ MU ZALEŻAŁO?

Polecane posty

Gość monis l.

jestem mezatka od ponad 2 lat.przed slubem bylismy 8lat ze soba.mamy podobne zainteresowania i td.rozumiemy sie bardzo dobrze.jednak od kilku lat(3-4)mam wrazenie jakby jemu mniej zalezalo,jest malo uczuciowy,stanowczy,nawet czasem mam wrazenie egosityczny.zrobil sie taki "twardy"..nie umie tego okreslic slowami.gdy sie poklocimy to czesto ja inicjuje zgode dla swietego spokoju. Jak dac mu nauczke zeby sie otrzasnal i zrozumial ze potrzebuje odrobine czulosci,uczuc i wiekszego zainteresowania??? Pomocy!

Gość skskakakaka
Nie kocha się i możesz się posikać, a tego nie zmienisz.

Gość skskakakaka
Nie kocha cię

Gość ROZGORYCZONA jolaa
ma kogos..i CIEBIE MA GDZIES

Chcesz mu dać "nauczkę", żeby dał Ci trochę więcej uczuć ? Kobieto, Ty chyba nie wiesz co chcesz zrobić ? Daj mu to czego sama potrzebujesz, a wtedy rachunek sie wyrówna.

Gość monis l.
kreska- masz na mysli ze to ja mam byc bardziej uczuciowa?

Mam na myśli, że to oboje powinniście zrobić jakiś mały wysiłek, żeby ponownie się do siebie zbliżyć.Poza tym, co by się stało gdybyś jednak spróbowała ?

Gość monis l.
dzieki-moze masz racje..Pozdrawiam serdecznie

Gość kachya
Mi sie wydaje ze po prostu przywykł do tego, że jesteś, że kochasz itd... Może by zmienił swoje postepowanie gdyby zrozumiał, że nie zawsze przy nim będziesz, bo życie płata rózne niespodzianki... Spraw, by poczuł, że może Cie stracić. Tak mi się wydaje

Gość 111...2
Monis, jezeli zalezy Ci na nim, to rob wszystko, aby ten zwiazek sie nie rozpadl. A zwiazki rozpadaja sie najczesciej wtedy, kiedy rutyna wkrada sie do sypialni. Dla mezczyzn seks jest bardzo wazny, wazniejszy niz cokolwiek innego. Zaskocz go wiec, zmien cos w lozku, badz uwodzicielska i wyuzdana. Jezeli zachwycisz go w lozku, to znowu bedzie jak kiedys, znowu bedzie za Toba tesknil i swiata poza Toba nie widzial. Sprobuj!

Gość monis l.
dziekuje kochane za rady.pozdrawiam Was cieplo!