Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papierowa dziewczyna

od kiedy kolega z pracy powiedzial mi ze jego zonajest w ciazy zauroczylam sie .

Polecane posty

w nim. I nie moge przestac o nim myslec. od poczatku uwazalam, ze jest fajny ale nic wiecej ale teraz jak widze go jaki jest opiekunczy i jak opowiada o zonie i przyszlym dziecku to po prostu czuje jakies podniecenie i ciagle o nim mysle. co ja mam zrobic, pomozcie mi, bo nie chce sie nieszczesliwie zakochac a jestem chyba na dobrej drodze.

co za głupia dziwka z ciebie...szkoda slów, odwal się od tego faceta...kurwa takie pieprzone zdziry po świecie krążą, no brak słow....Powtórzę jakby do ciebie nie dotarło...zostaw faceta i spierdalaj głupia szmato!!!!

Nie chce mu mieszac w zyciu. zreszta on jest tak zaslepiony zona i tym ze bedzie ojcem zeby na mnie nawet uwagi nie zwrocil. A ja nie poradze nic na to, ze ciagle o nim mysle. Nie chce sie nieszczesliwie zakochac, ale co mam poradzic?

Gość nie mysl o nim

sam fakt ze o nim myślisz najlepiej swiadczy o twoim poziomie...poziomie glupiej baby, takiej co to facet mrugnie a ona przed nim nogi rozklada...zenada

Gość bvnletsssssssssss densss
magda pojebalo cie? :O wez sie wyrzyj gdzie inadziej. czy laska mowi ze chce rozbic zwiazek czy co? jej chodzi o rade DLA SIEBIE, co zrobic zeby sie nie zakochac, bo sie zauroczyla. autorko przejdzie ci samo :) moze spotkasz jakiegos faceta i obiekt wstchnien bedzie inny

Ale ja nie zamierzam mu w zyciu mieszac i przed nim nog rozkladac. Zrozumcie mnie. Po prostu cos we mnie trafilo jak o tym uslyszalam i wydal mi sie taki sexy przez to. Moze to spowodowane jest przez to, ze brakuje mi kogos bliskiego kto by sie tak o mni troszczyl? Nie wiem. Wiem tylko ze ciezko mi o nim nie myslec, ciagle go mam przed oczami.

tak jasne...tylko od takiego myślenia to już niedlaeka droga zeby zacząc robic rzeczy, które dla mnie osobiście kwalifikują się pod pojęcie kurestwa... i tyle

madzi juz podziekujemy :P

masz jakas traume? kazdy facet zostawial cie dla innej? :O

magda skąd wiesz??? robilas??? :P autorko może podswiadomie poprostu tyka ci zegar biologiczny- jesli wcześniej nie byłaś nim zauroczona- to nie chodzi o niego a o mezczyznę odpowiedzialnego i czułego- poprostu poszukaj sobie innego obiektu ;)

Gość zwirek12345
wez ze sie opanuj kobieto potrzebujesz twardego bolca i to jest rozwiazanie

Magda nie zamierzam sie do niego dobierac bo on nawet nie zwrocilby na mnie uwagi. jest tak zaslepiony zona i tym ze bedzie ojcem ze gada tylko o tym i non stop do niej wydzwania. To co mnie poruszylo wlasnie ta jego opiekunczosc wobec niej. Nie jest tak, ze mnie kazdy facet rzucal. mialam jeden dluzzszy zwiazek ale rozstalismy sie bo on nie czul sie jeszcze gotowy by byc bardziej razem i wolal kolegow niz mnie. Byc moze teraz mi tego brakuje. Bo ja tez chcialabym miec juz kogos na stale (tylko dla mnie a nie jakis romans) a ten kolega jest jakby wcieleniem idealu. I chyba przez jego pryzmat chcialabym wlasnie takiego faceta dla mnie. Ta rzecz spadla na mnie nagle. juz od dawna z nim pracuje i to fajny facet, ale nigdy nic do niego nie czulam. a teraz nagle cos w nim zobaczylam i sie nie moge od tego uwolnic.:((

z tym ze kazdy facet cie zostawia dla innej to bylo do tej magdy co sie tak burzyla:) rozumiem co czujesz, ale ciezko cos poradzic. sama wiesz dlaczego tak to na ciebie podzialalo, ale jak wczesniej nic do niego nie czulas to moze ci samo przejdzie jak np. zrobi lub powie cos co bedzie sie kocilo z twoim "idealem" :)

klocilo*

Gość a ja sie po części zgadzam
z Magdą, może faktycznie za ostrych słów użyła, ale nigdy nie zwróciłabym uwagi na żonatego faceta z jednego względu nie chciałabym sobie niszczyć życia przez niepotrzebną miłość, czyimś kosztem do tego. Bo muszę Ci powiedzieć że w tej chwili może nie chcesz mieszać mu w życiu, ale podświadomie możesz mu wysyłać jakieś sygnały nawet nie zdając sobie sprawy. Dlatego zajmij się czymś, może schodź mu z drogi dla swojego własnego dobra ale i tej kobiety, napewno nie chciałabyś by jakaś inna babka interesowała się Twoim mężem, napewno byś się tym martwiła, w życiu naprawdę trzeba tak postępować żeby innych nie krzywdzić

"(...) nigdy nie zwróciłabym uwagi na żonatego faceta z jednego względu nie chciałabym sobie niszczyć życia przez niepotrzebną miłość" a to ty sobie programujesz mozg: w tym sie zakocham a w tamtym nie? ;)

bvnletsssssssssss densss ...jezu co za babsztyl normalnie nie mogę...idz babo spać bo meczysz wszystkich swoją durną gadką!!

Gość powiedz mu jak żona urodzi
będzie miał darmowe jeebadło, kobieto, puknij się w te pomarańczową pustą mózgownicę

Gość makata2356
no papierowa dziewczynka, papierowa moralnośc.Co za głupie dziewuchy po świecie krążą.Kuźwa zakochała się, no nie mogę buahahahaha

Gość do zakichanych moralistek
ale wiecie co? jak was czytam wy obłudne wulgarne strażniczki moralności to aż mnei ponosi i mam ochotę doradzić Jej coś na przekór. Jakim prawem oceniacie i obrażacie???!!! No dziewcyxzna zwierza się na forum że zauroczyła się w żonatym, a wy ją od dziwek, weźcie przestańcie. Po prostu wystarczy wyjaśnić, że z tego zauroczenia należy zrezygnować dla dobra własnego i cudzego, a dziewczę pewnie młode, facet pewnie fajny tylko cudzy, do jasnej choery z Wami, pierdzielone żonki wulgarne, strażniczki moralności. Same uważajcie na siebie i swoje myślenie, ciekawe co tam pod waszymi czaszkami się kotłuje, pewnie jesteście czyjeś nieatrakcyjne grube brzydkie żonki :P

Gość makata2356
do zakichanych moralistek

Gość makata2356
głupia pipa z ciebie i już

Gość daj i spokoj
zachowujesz sie i mowisz jak zdzira! On ma żone, ktora pewnie kocha nad zycie,bedzie mial z nia dziecko, owoc ich milosci i chodzi caly usmiechniety,szczesliwy,tryskajacy radoscia bo sie cieszy,ze beda mieli malenstwo. taki facet na pewno ma wyrypane na idiotki ktore pod pretekstem swojej "fascynacji"."podniecenia" chca wskoczyc im do lozka, pamietaj ze NIGDY tego faceta nie zdobedziesz, nawet jak jakims cudem uda ci sie go zaciagnac do lozka szybko wroci z podkulonym ogonkiem do zony. a jak ci sie ... ru*hac chce to pod latarnie tam znajdzie sie ktos przed kim rozlozysz nogi.. poza tym ty jestes pedofilem??? czujesz podniecenie od kiedy powiedzial,ze bedzie tata.!!!!! masakra.. i wlasnie przez takie kur*y rozpadaja sie zwiazki.. zal kobieto..yyy kobieto? wstydze sie jesli nia jestes.

Gość do magdy
a ja się zgadzam niby tylko patrzą takie neiwinne a kurwy .. w mojej zyciue też się wpierdoiła taka kurwa tak rozpaczała że ją zostawił zonaty facet wypłakując się w ramionach mojego ..że w dwa tygodnie rzucił dla niej wszystko .. chociaż za pół roku mieliśmy brać ślub .. fakt mieliśmy akurat kryzys , ale gdyby nie ona to byśmy porozmawiali i wszystko wróciło by do normy ..dziwka nie miałą żadnych skurpółów jeszcze mi groziła i wyzywała od wariatek bo on jest mówiła "mój i tylko mój" a przed nim udawała że to ja molestuje przez emaile i smsy, że jje spokoju nie daje.. :O wszystkie jesteście takie same dizwki od myslenia się zaczyna

Gość złośliwy samiec
do papierowej i jej podobnej... nie będę moralizować chociaż potępiam takie osoby! facet żonaty = tabu i koniec. chociaż faceci TEż POWINNI MYŚleĆ! nic ich z tego nie zwalnia-nawet lafiryndy które kochają zajętych facetów! a do Was koleżanki mam jedno pytanie - jak byście się czuły będąc w szczęśliwym związku, w ciąży (!!!) gdyba jakaś laseczka nagle zapałała ... nazwijmy to zainteresowaniem do Waszego męża? nagle poczuła, że jest on taki SEXY !!! NIE RóB DRUGIEMU CO TOBIE NIE MIłE !!!!! jest wielu facetów na świecie!

Gość earten
Dokładnie: facet żonaty=tabu. Tak, można sobie "zaprogramować mózg". Tak jak można sobie "zaprogramować mózg" na "nie rusz" w odniesieniu do chłopaka siostry albo najlepszej przyjaciółki. "Nie rusz" - to kwestia nie tylko przyzwoitości ale zwykłego instynktu samozachowawczego. Nie pakuje się w kłopoty, czy też instynktu moralnego: "nie robię rzeczy złych" ani "nie krzywdzę innych".

Gość earten
Zresztą dla mnie byłoby to po prostu załosne i upokarzające ślinić się do faceta, który świata nie widzi poza żoną i jej rosnącym brzuchem.

Gość kiedy mój odchodził
byłam w ciąży .. tamta dziwka jego .. jeszcze go podjudzała że na pewno kłamię .. ze celowo to robie żeby siła go zatrzymać przy sobie .. kiedy próbował do mnie dzwonić wyrywała mu telefon albo robiła w tym czasie awanturę.. nie uwierzył we własne dziecko nawte widząc zdjęcie usg bo tamat mu poweidziała ze ono jets fałszywe i nic wcale tam nie ma..:O ..