Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jenethen

czy to ciąza??????

Polecane posty

Gość jenethen

hejka , powiedzcie mi czy jestem w ciazy , pękła nam gumka, to było 16 dnia cyklu :(, a teraz okres mi sie spoznia 7 dni :( zrobiłam wczoraj rano test wyszedł negatywny i dzis ranio tez zrobilam i wyszedł negatywny , czy mimo tego moge byc w ciazy , ? nigdy mi sie nie spoznial okres , bola mnie piersi mam nadzieje ze to na okres ?

Gość jenethen
?

Gość kji233233
nie jestes w ciazy , przeciez testy wyszły negatywne , po takim czasie jakbys była w ciazy to by cos pokazaly

Gość TO ZNOWU PROWOKATORKA
CLARKA! :O

w takiej sytuacji okres moż ci się spóźniać ze stresu po prostu, a skoro już robiłaś 2 testy to pewnie nie jesteś w ciąży, ale zawsze najpewniejsze jest badanie krwi. ja też miałam kiedys taką sytuację, że okres mi po prostu się jakoś zatrzymał i poszłam do lekarza i dostałam Luteinę - okres nadszedł w koncu po 2 czy 3 tygodniach a w ciąży nie byłam oczywiście

Gość jenethen
nie pytam o jasnowidzów a moze któras z was miala taka sytuacje ze testy wyszły neg a w ciazy była? :(

Gość jenethen
aneeczka , mam nadzieje ze tez nie jestem w ciazy wiesz jak sie tym przejełam :( czytalam temat ze testy ciazowe oszukuja

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
ja tak mialam zrobilam test w lipcu wyszedl negatywny okazalo sie pozniej ze od czerwca bylam w ciazy teraz jestem juz szczeslwa mama

Gość jenethen
boże drogi:( ale mysle ze testy robione 7 dni po terminie okresu sa 100% pewne bardzo sie boje

Gość jenethen
po jutrze ide do ginekologa boje sie ,!!!!!!!!!!!!!!!!! zeby to nie była ciaza

ginekolog ci nie powie czy jesteś w ciąży, za wcześnie. lepiej zrób Beta hcg

Gość jenethen
no to ile czasu musi minac zeby ginekolog wykrył ???? mojej kolezance wykrył i npowiedzial ze jest w 7 tyg

Gość jenethen
?? ?? ??

Gość jenethen
??? a test z krwi mozna np zrobic w poniedzialek ? bedzie wiarygodny?

dajcie jej spokoj. jesli testy pokazaly ze nie ma to nie ma. testy dzialaja, bo jak miaja nie dzialac? wrzućcie na luz a dziewczyny nie denerwujcie.

Gość ojajaajajja
hmm..no to chyba Cię nie pociesze, w klinice w której była moja znajoma (Gliwice, jodoterapia w leczeniu chorów tarczycy) kazda kobieta przed poddaniu sie zabiegowi musiala zrobic test ciazowy. jedna kobieta zrobila test,wyszedl pozytywny to byl dla niej zupelny szok, dali jej drugi dla pewnosci-znowu pozytywny,. i co sie okazalo? mowila,ze niemozliwe zeby byla w ciazy, zrobili test z krwi i faktycznie w ciazy nie byla.. po tej sytuacji wiem jak to jest z tymi testami. skoro 2 zawiodly to raczej nie ma co im \"ufac\".. mozliwe,ze jestes w ciazy... 16 dc to ryzyko.. zreszta jak i inne dni,bo nigdy nie wiadomo czy owulacja sie nie przesunela. oby wszystko bylo po Twojej myśli.

Gość babay
co tak panikujesz? nie ty pierwsza i ostatnia a skoro test wykryl wynik negatywny to nie masz co sie martwic

Gość do babay
Babay- patrz wyżej. Moja wypowiedź chyba świadczy o tym,że już nie można być pewnym wyników testu. Niestety ;/.. Byłam przekonana,że testy nie kłamią, a już na pewno nie 2 czy więcej. ;|

Gość liujka21
testy kłamią wtedy gdy sa za wczesnie zrobione , a tak to pokazuja prawdziwy wynik