Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiernaichybaglupia

czy to ma sens?

Polecane posty

Gość wiernaichybaglupia

hej wszystkim Jestem 3 lata z facetem. Był to związek na odległość. Widywaliśmy się tydzień w miesiącu. Teraz mieszkamy razem od 2 miesięcy. Widzę jaki jest leniwy. Nie chce mu się nic. Miał schudnąc teraz nie ma na to czasu. Codziennie po pracy najpierw komputerek. Nawet seksu mu się nie chce. Muszę go prosić. Jesteśmy dla siebie 1 partnerami. Mamy oboje po 25 lat. On mówi, że się zaręczymy, ale doczekać się nie mogę. Mówi że ma wątpliwości czy jestem tą jedyną, ale mnie bardzo kocha. Mówi, że kocha, a za chwilę, że jestem brzydka, gruba. Co roku kryzys czy to ma sens? Teraz pytanie do Was dlaczego on mnie tak traktuje? Jak to zmienić? Czy mam z nim zerwać?

Gość wiernaichybaglupia
powiedzcie mi po co on ze mną jest? bo już sama nie wiem...

im prędzej go zostawisz, tym szybciej znajdziesz kogoś sensownego

Gość wiernaichybaglupia
Bo go kocham. Teraz jak zamieszkaliśmy razem widzę same wady. Szok.

no to sie mecz dalej:) PS. żeby facet doceniał i szanował kobietę ona sama musi mieć szacunek do siebie:)))

ciesz się, ze nie wzieliście ślubu. widzisz tz. kociołapstwo okazało się zbawienne. Skoro już przejżałaś na oczy to chodu dziewczyno.

Gość wiernaichybaglupia
mam rozumieć że to moja wina że on taki jest? że ja mu pozwalam na takie zachowania?

Twoja wina że to tolerujesz:) Gdyby moj facet powiedziałby mi że jestem brzydka, gruba dostał by na pożegnanie kopa w jaja :-D

Gość wiernaichybaglupia
to mam zerwać? tylko jak to zrobić? wciąż go kocham możliwe że jak zerwę z nim to się opamięta? zmieni?

zerwij , nic nie ryzykujesz. jak się zmieni, to się wtedy zastanowisz czy dać mu szanse. nie trudno. widocznie nic nie jest wart, a przynajmniej nie jest wart ciebie.

Gość wiernaichybaglupia
jak mam zerwać? jak mu to powiedzieć? kiedy? kocham go ale chyba nie ma sensu być z taką osobą

Gość Po prostu.
jak mam zerwać? Powiedz mu to, o prostu. jak mu to powiedzieć? "Odchodzę od ciebie" W tym momencie możesz podac kilka argumentów, ale niekoniecznie. ja bym olała. Nie ma co sobie strzępić języka na takiego bałwana. kiedy? O razu.

Gość a ja powiem tak...............
ja uważam ze jestes po prostu głupia facet trAKtuje cie jak stary mebel a ty sie jeszcze wahasz